(Poistunut julkaisusta)

Volkswagen-myyjä
LänsiAuto

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2018


Volkswagen-myyjä


Kouvolan ja Kotkan toimipisteemme etsivät energisiä ja tulosnälkäisiä automyyjiä vahvistamaan myyntitiimejä. Jos olet myyntityössä kannuksesi jo ansainnut aktiivinen asiakaskontaktoija, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö.

Odotamme sinulta näyttöjä tuloksekkaasta myyntityöstä, sitoutunutta ja myyntihenkistä asennetta, itsenäistä työskentelyotetta sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Sinulla on halu ja rohkeus lähestyä ihmisiä niin myymälässä, puhelimitse kuin sähköisissäkin kanavissa. Arvostamme aikaisempaa kokemusta autoalalta. Hyvä suomen kielen taito ja voimassa oleva ajo-oikeus ovat ehdoton edellytys tehtävään valittavalta.

Tarjoamme paikan yhden Suomen suurimman ja kannattavimman autoalan toimijan palveluksessa, työn laatumerkkien parissa ja kannustavan palkkauksen. Tässä työssä sinun ei tarvitse onnistua yksin –tukenasi ovat mukavat ja osaavat ammattilaiset työkavereina sekä alan parhaat tietojärjestelmät. Työnantajana panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin ja kehittymiseen.

Listätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Otso Reunanen, p. 010 525 2569 tai otso.reunanen@lansiauto.fi.

Kiinnostuitko? Kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi jättämällä hakemuksesi tähän tehtävään 25.2.2018 mennessä. Kerrothan hakemuksessasi kumman toimipisteen paikasta olet ensisijaisesti kiinnostunut. Toimithan pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!