(Poistunut julkaisusta)

Voiteluainejärjestelmien asentaja, Jyväskylä
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2020

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Rekrytoimme asiakkaallemme voiteluainejärjestelmien asentajaa Jyväskylään.

Tehtäviisi kuuluvat kokoonpano- ja asennustehtävät voiteluaine-, hydrauliikka- ja pneumatiikkajärjestelmien tuotannossa.

Arvostamme vahvaa kokemusta asennuksista / kokoonpanosta (hydrauliikka) vastaavista tehtävistä esim. paperiteollisuudessa. Koulutukseltasi voit olla esim. koneasentaja, automaatioasentaja tai hydrauliikka-asentaja. Eduksi tehtävässä on sähkötekniikan tuntemus, kaavioiden lukutaito ja pienputkiasennus- ja taivutus taito.

Työsuhde on vakituinen. Palkkaus teknologiateollisuuden tes pohjalta. Esitä palkkapyyntösi hakemuksessa.

Tehtävästä lisätietoja antaa Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, Jari Pakarinen, puh 045 130 9444. jari.pakarinen@nordic.fi.

Hae tehtävään www.nordic.fi (hakulinkin) kautta 15.10.2020 mennessä. Hakusivustolle voit  liittää mukaan hakemuksen ja cv:n. Valinta tehtävään voidaan tehdä jo hakuaikana.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.