(Poistunut julkaisusta)

Voimalaitostyöntekijöitä käynnissäpitotehtäviin
Teollisuuden Voima Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2020

Haemme Olkiluotoon

VOIMALAITOSTYÖNTEKIJÖITÄ KÄYNNISSÄPITOTEHTÄVIIN

Päätehtävinäsi ovat käyttötoimenpiteiden, prosessin valvontatehtävien ja huoltotoimenpiteiden hoitaminen OL3-laitosyksiköllä. Kouluttautumisen ja työkokemuksen myötä sinulla on mahdollisuus siirtyä jatkossa OL3-laitosyksiköllä myös muihin käynnissäpitotehtäviin (pääsääntöisesti päivätyötä) tai käyttömiehen työtehtäviin käyttövuoroihin (pääsääntöisesti vuorotyötä).

Minkälaista henkilöä haemme?
Sinulla on prosessi-, sähkö-, automaatio- tai konetekniikan tai vastaava ammatillinen perustutkinto. Mikäli sinulla on suoritettuna voimalaitos-, prosessi- tai sähkötekniikan alempi korkeakoulututkinto, sinulla on mahdollisuus suuntautua myöhemmin käytännön perehtymisen ja syvällisemmän koulutuksen jälkeen OL3-laitosyksiköllä esimerkiksi käyttöä tukeviin asiantuntijatehtäviin tai valvomon käyttötehtäviin.

Olet tiimipelaaja ja olet kiinnostunut kehittämään osaamistasi pitkällä tähtäimellä. Arvostamme tehtävään soveltuvaa käytännön työkokemusta ja englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Miksi tämä on ainutlaatuinen tilaisuus sinulle?
TVO-konserni on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa. Pian Olkiluodossa otetaan käyttöön Suomen suurin yksittäinen ilmastoteko, sillä maailman tehokkaimman ydinvoimayksikön myötä noin 30 % Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa. Tehtävässäsi sinulla on mahdollisuus kehittyä ja kouluttautua ydinvoimateollisuuden huippuammattilaiseksi Suomen johtavalla energia-alan toimijalla. 

Tutustu ydinalan ammattilaisiin urasivuillamme ja

tule mukaan Olkijengiin tekemään hiukkasen parempaa duunia!
 
Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 20.10.2020 mennessä  ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!

Lisätietoja:

Lisätietoa tehtävästä antavat jaospäällikkö Jarno Lalli, puh. (02) 8381 2130 ja vuoropäällikkö Tommi Hellsten, puh. (02) 8381 3355