(Poistunut julkaisusta)

Voimalaitoskäyttäjän oppisopimuskoulutus
UPM

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2020

Haemme UPM Tervasaaren tehtaalle Valkeakoskelle tulevaisuuden moniosaajia voimalaitoksen työntekijätehtäviin huhtikuussa 2020 alkavaan energia-alan oppisopimuskoulutusohjelmaan. Valituille tarjoamme kahden vuoden määräaikaisen työpaikan ja laaja-alaista työkokemusta voimalaitoksen alueen työtehtävistä. Työsuhteen jatkoa suunnitellaan sinun oman kiinnostuksesi ja osaamisesi pohjalta.

Lue lisää ohjelmasta UPM:n nettisivuilta www.upm.fi/oppisopimus.

Terveiset 2019 voimalaitoksen oppisopimuskoulutuksesta valmistuneelta

”Koulutuksen kautta aukesi hieno mahdollisuus ymmärtää voimalaitoksen prosessien vaikutus tehtaan eri toimintoihin. Uteliaisuus ajaa oppimaan ja selvittämään asioista, isona tukena on ympärillä työskentelevät kokeneet kollegat!”

Mitä teet

Oppisopimuskoulutuksemme koostuu käytännön työssäoppimisesta ja lähiopetusjaksoista. Koulutuksen aikana suoritat voimalaitoksenkäyttäjän ammattitutkinnon.

Tehtävään kuuluu erilaisten voimalaitoksen prosessien operointi ja hallinta. Hoidat vastuullisesti esimerkiksi kattila-, turbiini-, vesilaitos- ja biologisen puhdistamon prosesseja. Monipuoliseen työhön kuuluu myös energian alueen kenttämiehen tehtäviä; valvontakierroksia, erilaisia käyttökunnossapitotehtäviä sekä polttoainekentän hoitoa. Työaikamuoto näissä tehtävissä on keskeytymätön kolmivuoro.

Kuka olet

  • Olet täysi-ikäinen ja sinulla on jo ammatillinen peruskoulutus sähkö-, automaatio-, kone- tai prosessiteollisuuden alalta. Lisäksi sinulla on vähintään B-ajoluokan ajokortti
  • Sinulla on aktiivinen ja positiivinen asenne ja halu oman ammattitaidon kehittämiseen
  • Olet oma-aloitteinen, kykenet kantamaan vastuuta sekä tekemään päätöksiä vaihtuvissa prosessiolosuhteissa
  • Pidät tiimityöskentelystä ja suhtaudut vaihtuviin tilanteisiin joustavasti
  • Arvostamme kokemusta automaatiojärjestelmien tuntemisesta sekä erilaisista kunnossapitotehtävistä

Meille UPM:ssä turvallisuus on olennainen osa jokapäiväistä toimintaa. Tavoitteenamme on, ettei yhtäkään tapaturmaa tapahdu työpaikallamme. Turvallisuusajattelun omaksuminen ja sitoutuminen yhteisiin sääntöihin ja halu edistää näitä omalla toiminnalla ovat ominaisuuksia, joita odotamme jokaiselta UPM:läiseltä.

Mitä UPM tarjoaa sinulle

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa voimalaitoksen päivämestari Henri Ärling, puh. 040 7710 236 tai voimapäällikkö Miikka Saarinen, puh. 020 416 2660, yhteydenotot arkisin klo 10.00-14.00 välillä.

Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta 20.2.2020 mennessä. Liitäthän hakemukseesi myös ansioluettelosi. Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana.

Hakujärjestelmän liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä HR-palvelukeskukseen contacthr@upm.com tai puh 0204146600.

UPM on tupakoimaton työpaikka.