(Poistunut julkaisusta)

Voimalaitoskäyttäjä
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2019

TULE TEKEMÄÄN UUTTA ENERGIATULEVAISUUTTA!  

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Liity joukkoomme 

VOIMALAITOSKÄYTTÄJÄ

Meillä on paikka auki Salmisaaressa hyvällä asenteella ja ammattitaidolla varustetulle voimalaitoskäyttäjälle! Tarjoamme mielenkiintoisen työn sekä mahdollisuudet oman osaamisen kehittämiseen osana mukavaa ja asiantuntevaa tiimiä. Meillä viihdyt varmasti, jos arvostat hyvää yhteistyötä ja haluat tarttua toimeen oma-aloitteisesti tuotantolaitosten käyttö- ja valvontatehtävissä.

Tässä työssä varmistat toiminnallasi Helenin tuotannon ja voimalaitoksen prosessien toimintaa yhteistyössä muun muassa kunnossapidon ryhmien kanssa. Tehtäviisi kuuluu voimalaitoksen käytön aikana valvonta- ja kenttätyötehtäviä. Osaamisesi huomioiden työnkuvaan saattaa sisältyä myös prosessin säätö- ja ohjaustehtäviä rikinpoistolaitoksella. Monipuoliseen työnkuvaan kuuluu vaihtelevasti  myös muita tehtäviä esim. tulitöiden jälkivalvonta ja pienehköjä  korjaustöitä sekä voimalaitoksen vuosihuoltoon kuuluvat tehtävät.

Voimalaitoskäyttäjän tai alikonemestarin ammattitutkinto sekä aikaisempi kokemusta alalta auttaa menestymään työssä, mutta ei ole välttämätöntä. Soveltuva ammatillinen tutkinto on esimerkiksi kone- ja teollisuusalan, LVI-alan tai sähkö- ja automaatioalan perustutkinto. Voimalaitoskäyttäjän työ on säännöllistä kolmivuorotyötä ja sitä tehdään viiden hengen ryhmässä. Työsi voi olla myös epäsäännöllistä kolmivuorotyötä, mikäli sinut valitaan lomittavaan ryhmään. Työhön saat kattavan perehdytyksen. Huomioithan, että tehtävä on määräaikainen ja tulee päättymään viimeistään 31.12.2024.

Kiinnostuitko? Voit kysyä tehtävästä lisää tuotantopäällikkö Tom Huovilaiselta (0505591640 / etunimi.sukunimi@helen.fi). Hakea voit sähköisellä lomakkeellamme, viimeistään 14.10.2019 mennessä. Arvostamme kovasti, jos liität video-CV:n osaksi hakemustasi. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!