Voimalaitosinsinööri
Teollisuuden Voima Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019

Haemme Olkiluotoon

VOIMALAITOSINSINÖÖRIÄ

Meillä on mielenkiintoisia työtehtäviä! Haemme nyt voimalaitosinsinööriä laitosyksiköiden OL1, OL2 ja OL3 prosessitekniikan asiantuntijatehtäviin.

Toimit muun muassa järjestelmävastuullisena reaktori- ja turbiinilaitosten pää- tai apujärjestelmissä. Lisäksi vastaat järjestelmien prosessiteknisistä muutoksista, toimintakyvystä ja kehitystyöstä sekä toimit vastuualueesi asiantuntijana. Yhteistyökumppaneitasi ovat yhtiömme asiantuntijoiden lisäksi alan suomalaiset ja kansainväliset yritykset, asiantuntijat sekä valvontaviranomaiset.

Minkälaista henkilöä haemme?
 
Sinulla on tehtävään soveltuva energia-, kone- tai prosessitekniikan diplomi-insinöörin tai insinöörin koulutus tai vastaava tutkinto sekä mielellään kokemusta voimalaitosprosesseista ja niihin liittyvistä laitteista, kuten esim. pumpuista tai venttiileistä. Työskentelet itsenäisesti, pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti sekä haluat kehittää itseäsi. Sinulla on hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.
 
 Miksi tämä on ainutlaatuinen tilaisuus sinulle?
 
TVO-konserni on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa. Pian Olkiluodossa otetaan käyttöön Suomen suurin yksittäinen ilmastoteko, sillä maailman tehokkaimman OL3-ydinvoimayksikön myötä noin 30 % Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa. Lisäksi Olkiluodossa käytetyn ydinpolttoaineen loppusijoituksen valmistelussa on edetty pisimmälle maailmassa. Monipuolisen ja haastavan toimenkuvan lisäksi TVO-konsernissa on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja kouluttautua kansainväliseksi ydinalan huippuammattilaiseksi Suomen johtavalla energia-alan toimijalla.
 

Kiinnostuitko?
 
Lisätietoja tehtävästä antavat tiimiesimiehet Marja Viljanen, puh. (02) 8381 3513 sekä Roope Mannonen, puh. (02) 8381 7811.
 
 Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 24.11.2019 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1312978
  • Tehtäväalue: Tekniikka
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.11.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Marja Viljanen
  • Puhelin: (02) 8381 3513
  • Sijainti: Eurajoki