(Poistunut julkaisusta)

Voimalaitosinsinööri Olkiluotoon
VPS Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2020
Etsimme voimalaitosinsinööriä laitosyksiköiden OL1, OL2 ja OL3 prosessitekniikan asiantuntijatehtäviin.

Henkilö tulee toimimaan asiantuntijana reaktori- ja turbiinilaitosten pää- tai apujärjestelmissä ja mm. vastaamaan järjestelmien prosessiteknisistä muutoksista, toimintakyvystä ja kehitystyöstä sekä toimimaan vastuualueensa asiantuntijana.

Hakijalta toivotaan tehtävään soveltuvaa energia- tai konetekniikan diplomi-insinöörin tai insinöörin koulutusta tai vastaavaa tutkintoa. Lisäksi eduksi katsotaan kokemus voimalaitosprosesseista ja niihin liittyvistä laitteista, kuten esim. pumpuista tai venttiileistä. Hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito on välttämätön.

Hakijalta odotamme suunnitelmallista ja kehityshakuista otetta työhön. Tehtävään valittu henkilö tulee työskentelemään niin itsenäisesti kuin tiimin kanssa sekä olemaan yhteydenpidossa mm. yhtiömme asiantuntijoiden lisäksi alan suomalaisten ja kansainvälisten yritysten, asiantuntijoiden sekä valvontaviranomaisten kanssa. Haemme ensisijaisesti henkilöä, jolla olisi kertynyt jo työkokemusta, mutta otamme vastavalmistuneet myös huomioon.

Tehtävän kesto n. 1 vuosi aloituksesta alkaen ja tehtävässä on jatkomahdollisuus. Olkiluodossa pääset työskentelemään vakavaraisessa yrityksessä mielenkiintoisten haasteiden parissa. Työstä maksetaan kilpailukykyinen palkka.

Hae paikkaa täyttämällä hakemuksesi oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Liitä hakulomakkeeseen vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä ja rekrytoinnista antaa VPS Henkilöstöpalvelun yhteyspäällikkö Jasmina Vaakanainen, puh 050 363 7050.