(Poistunut julkaisusta)

Voimalaitosasentaja
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019

Haemme yhteistyökumppanillemme kokenutta asentajaa, jolla on valmius ja halua ottaa tarvittaessa myös vetovastuuta asiakasprojekteissa.

Työaikasi jakaantuu tasaisesti pajalla tehtävien vaihdelaatikoiden ja venttiilien huolto-, valmistelu- ja aputöiden, sekä kentällä tehtävien asennusten välille. Huoltopiste sijaitsee Tuusulassa. Asennustehtäviä suoritetaan pääsääntöisesti ympäri Suomea. Asennuskohteissa toivomme, että kykenet ottamaan vastuuta asennustehtävien lomassa ja koordinoimaan tehtäviä tehokkaasti.

Tehtävään antaa hyvät valmiudet teknisen alan koulutus tai kokemus harrastuneisuuden parista. Aiempi kokemus teollisuuden kunnossapidosta, hitsauksesta, pneumatiikasta tai automaatiosta nähdään myös eduksi. Matkatöistä johtuen toivomme B-ajokorttia, käytössäsi on yrityksen huoltoauto.

Tarjoamme mielenkiintoisen työnkuvan teollisuus- ja voimalaitoskohteissa, kilpailukykyisen palkkauksen ja tiiviin työyhteisön tuen. Työsuhde on vakituinen ja solmitaan asiakasyrityksemme kanssa. Aloitus tehtävään on sovittavissa, toivomme mahdollisuutta aloittaa viimeistään 2020 tammikuussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kim Toivonen, kim.toivonen@barona.fi tai puh. 050 594 2521. Haastattelemme henkilöitä jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.