(Poistunut julkaisusta)

Voimalaitos- ja energia-alan kouluttaja
Taitotalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.10.2020
  Oletko tiimityöskentelijä ja valmis haasteisiin ammatillisen aikuiskoulutuksen vauhdikkaassa maailmassa?   Haemme nyt osaavaan joukkoomme   

Voimalaitos- ja energia-alan KOULUTTAJAA

vahvistamaan koulutus- ja asiantuntijaosaamistamme.   Kouluttajana työtehtäväsi on alalle suunnattujen koulutusten suunnittelu ja toteutus.   Olet käytännön kokemusta omaava voimalaitosalan ammattilainen. Alan ammattiosaamisen lisäksi hallitset kouluttamisen ja opiskelijoiden ohjauksen. Tunnet voimalaitos- ja energia-alaa liittyvän lainsäädännön ja olet kiinnostunut uusista oppimismenetelmistä sekä digitalisaation hyödyntämisestä koulutuksessa.    Sinulla on vankkaa voimalaitos- ja energia-alan ammattiosaamista ja käytännön työkokemusta sekä työhön soveltuva koulutus. 

Arvostamme kouluttajakokemusta ja positiivista asennetta sekä kykyä olla mukana kehittämässä voimalaitos- ja energia-alan koulutuspalveluita. Arvostamme myös kunnossapidon osaamista voimalaitoksista tai joltain muulta teollisuuden alueelta. Sinulla on kiinnostusta suorittaa pedagoginen pätevyys työn ohessa, ellei sinulla tuota pätevyyttä vielä ole. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn sekä motivoivan toimintaympäristön. Taitotalossa voit kehittää sekä omaa osaamistasi, mutta arvostamme myös innovatiivisuutta organisaatiomme toimintojen kehittämiseen arvostamme. Nyt sinulla on erinomainen mahdollisuus päästä näyttämään osaamisesi aikuiskoulutuksen näköalapaikalla!  

Työ edellyttää hieman matkustamista. Koulutustoteutuksia on eri puolilla Suomea.  Voit hyvinkin asua muualla kuin pääkaupunkiseudulla. 

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja sopimuksen mukaan. 

Odotamme hakemustasi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 6.11.