(Poistunut julkaisusta)

Voimalaitos- ja energia-alan kouluttaja
Taitotalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2020
  Oletko tiimityöskentelijä ja valmis haasteisiin ammatillisen aikuiskoulutuksen vauhdikkaassa maailmassa?   Haemme nyt osaavaan joukkoomme Helsingin Pitäjänmäelle  

Voimalaitos- ja energia-alan KOULUTTAJAA

vahvistamaan koulutus- ja asiantuntijaosaamistamme.   Kouluttajana työtehtäväsi on alalle suunnattujen koulutusten suunnittelu ja toteutus.  Olet käytännön kokemusta omaava voimalaitosalan ammattilainen. Alan ammattiosaamisen lisäksi hallitset kouluttamisen ja opiskelijoiden ohjauksen. Tunnet voimalaitos- ja energia-alaa liittyvän lainsäädännön ja olet kiinnostunut uusista oppimismenetelmistä sekä digitalisaation hyödyntämisestä koulutuksessa.    Sinulla on vankkaa voimalaitos- ja energia-alan ammattiosaamista ja käytännön työkokemusta. Sinulla on AMK -tason koulutus tai muu soveltuva koulutus. 

Arvostamme  kouluttajakokemusta, positiivista asennetta ja kykyä kehittää voimalaitos- ja energia-alan koulutuspalveluita. Arvostamme myös kunnossapidon osaamista voimalaitoksista tai joltain muulta teollisuuden alueelta.  Myös pedagoginen pätevyys tai kiinnostus sen hankkimiseen työsuheen aikana on plussaa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn sekä motivoivan toimintaympäristön. Taitotalossa voit kehittää sekä omaa osaamistasi, mutta arvostamme myös innovatiivisuutta organisaatiomme toimintojen kehittämiseen arvostamme. Nyt sinulla on erinomainen mahdollisuus päästä näyttämään osaamisesi aikuiskoulutuksen näköalapaikalla!  Avustamme tarvittaessa asunnon hankkimisessa.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa 1.9.2020 / sopimuksen mukaan. Noudatamme Ammatillisen aikuiskoulutuskeskusten työehtosopimusta. 

Odotamme hakemustasi 9.8. mennessä hakulinkin kautta.