(Poistunut julkaisusta)

Voimalaitoksen osastoinsinööri
Metsä Fibre

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2019

Haemme nyt Metsä Fibreen

VOIMALAITOKSEN OSASTOINSINÖÖRIÄ

Joutsenon sellutehtaalle.

Mitä pääset tekemään?

Vastaat sellutehtaan voimalaitoksen teknisestä kunnosta, tuotannon suorituskyvystä ja prosessiturvallisuudesta. Huolehdit osaston teknisestä suorituskyvystä niin, että saavutamme yhteiset tavoitteemme (tuotanto, käytettävyys, kustannustehokkuus, laatu , turvallisuus ja ympäristösuorituskyky). Teet investointien ja seisokkien suunnittelua ja toteutusta yhteistyössä tehtaan toimihenkilötiimin sekä yhteistyökumppaneiden kanssa. Lisäksi laadit muun muassa osaston laitetekniset ajo- ja toimintaohjeet.

Millä vakuutat meidät?  

Olet oma-aloitteinen ja tavoitehakuinen ongelmanratkaisija. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, pitkäjänteisen kehittämisen intoa ja haluat oppia oman vastuualueesi syvällisesti. Työskentelet asiantuntijana tiiviissä yhteistyössä osaston muun henkilöstön ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Olet työskennellyt aikaisemmin prosessiteollisuudessa vastaavissa tehtävissä ja sinulla on tehtävään soveltuva tekninen diplomi-insinööri- tai insinöörikoulutus. Soodakattilan käytönvalvojan pätevyyden katsomme eduksesi. Sinulla on vahva halu kehittää sekä omaa että organisaation osaamista.

Miksi Metsä?

Pohjoisesta puusta tehdään tulevaisuuden innovaatioita. Metsä Fibren kasvu perustuu kestävään kehitykseen ja rohkeuteen uudistua. Tarjoamme sinulle loistavan tilaisuuden olla mukana kehittämässä tulevaisuuden metsäteollisuutta ja mahdollisuuden kasvaa oman alasi huippuosaajaksi. Tervetuloa mukaan dynaamiseen työyhteisöömme Joutsenon sellutehtaalle, joka sijaitsee Lappeenrannassa Saimaan rannalla Etelä-Karjalan maakunnassa.

Näetkö itsesi Metsä-uralla? Ota siitä selvää! 

Puheluusi vastaa tehtaan ohjausvastaava Olli Kokki, jonka tavoitat 2.8.2019 saakka (p. 040 182 4660).

Hae paikkaa!

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja kerro myös palkkatoiveesi. Haku on auki 11.8.2019 saakka. Onnea hakuun!