(Poistunut julkaisusta)

Voimalaitoksen hoitaja
Metsä Fibre

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020

Haemme
voimalaitoksen hoitajaa
Metsä Fibren Vilppulan sahalle

Sinun roolisi tulevaisuuden metsässä

Voimalaitoksen hoitajana huolehdit, että voimalaitos tuottaa energiaa sahan prosessien pyörittämiseen. Työtehtäviisi kuuluu varmistaa riittävät raaka-aineet energian tuotantoa varten. Ylläpidät ja tarkkailet voimalaitoksen toimintaa sekä selvität yhdessä muun henkilöstön kanssa mahdollisia häiriötilanteita. Voimalaitos tuottaa energiaa sahan käyttöön polttamalla mm. puun kuorta. Omalla työpanoksellasi ja kasvavalla ammattitaidollasi olet mukana varmistamassa sahan laitteiden toiminnan sekä tehokkaan tuotannon.

Vilppulan saha on yksi Euroopan suurimmista ja moderneimmista sahalaitoksista. Sahan tuotantokapasiteetti on noin 525 000m3 kuusitavaraa vuodessa. Tuotteiden käyttökohteita ovat mm. sisä- ja ulkoverhouspaneelit, rakentaminen ja liimapuutuotanto, huonekalut, puusepäntuotteet ja betonivalumuotit. Viennin osuus tuotannosta on noin 87 %. Sahalla työskentelee noin 100 henkilöä.

Millaista osaamista etsimme

Arvostamme aiempaa kokemusta voimalaitoksen käyttö- ja kunnossapitotehtävistä. Hyvänä pohjakoulutuksena toimii voimalaitoskäyttäjän ammattitutkinto. Voit olla vasta-alkajakin, jolloin me huolehdimme sinulle kattavan koulutuksen ja perehdytyksen. Sähköalan ja teollisuuden kunnossapidon kokemuksesta on myös etua tehtävässä. Arvostamme joustavuutta, hyvää asennetta sekä halua oman ammattitaidon ja työpanoksen kehittämiseen.

Mitä tarjoamme sinulle
Tarjoamme sinulle erinomaisen tilaisuuden työskennellä bioenergian parissa. Henkilöstöllemme tarjotaan myös liikunta- ja kulttuurietua työssä jaksamisen tueksi.

Meillä työ on tiimissä tekemistä, ei yksinäistä puurtamista. Oma halu ja mielenkiinto avaavat ovia hyvälle urakehitykselle. Metsä tarjoaa sinulle loistavat mahdollisuudet kasvaa oman alasi huippuosaajaksi.

Metsällä on suuri merkitys meidän jokaisen elämässä. Katso videolta, miksi Tulevaisuus alkaa Metsästä! Tulevaisuus alkaa Metsästä

Näetkö itsesi Metsä-uralla? Ota siitä selvää!

Kunnossapidon suunnittelija Rami Annala (p. 040 168 3326) kertoo mielellään lisää tulevasta roolistasi ja odotuksistamme uudelle tiimikaverille. Annala on parhaiten tavoitettavissa arkisin kello 12-15.

Hae paikkaa!

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja kerro myös palkkatoiveesi. Haku on auki 9.2.2020 saakka. Menestystä hakuun!