Voimalaiteasentajia
Caverion Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2020
Etsimme vahvistusta tiimiimme ja haemme ammattitaitoisia voimalaiteasentajia työskentelemään pääkaupunkiseudulla sekä Uudenmaan alueella. Tehtävässä vastaat voimalaitteiden huolloista ja asennuksista, varavoimakoneiden koekäytöistä sekä muista sähkötöistä. Tulet työskentelemään operaattorin laitetiloissa asiakasrajapinnassa. Hae nyt ja liity mukaan Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon!

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja sopivasti haastavan tehtävän, jossa tukenasi on ammattitaitoinen tiimi sekä ensiluokkaiset työkalut työtäsi helpottamaan. Caverion on vastuullinen työnantaja ja meillä viihdytään pitkään, siitä kertoo alan pisimmät työsuhteet. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: www.caverion.fi/caverikirja

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on sähköalan koulutus sekä aikaisempaa kokemusta voimalaitteiden huolto- ja ylläpitotehtävistä. Sinulla on toimeen tarttuva ote työntekoon, etkä pelkää vauhtia ja muuttuvia tilanteita. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä sosiaalista pelisilmää. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta asiantuntija Jari Judén p. 0400 496 652 sekä avainasiakkuuspäällikkö Veli-Pekka Vepsäläinen p. 050 390 1303. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja rekrytointiprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Lilli Toukola, p. 050 560 8665 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.  

Hae tehtävää 2.12.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot