Voimalaiteasentaja
Caverion Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2020
Haemme nyt voimalaiteasentajaa Tampereen tiimimme vahvistukseksi. Tässä tehtävässä vastaat laitesalien sähköjärjestelmien asennus ja ylläpitotehtävistä Pirkanmaan alueella. Tulet työskentelemään mm. akustojen, inverttereiden, DC-jakelujärjestelmien, varavoimakoneiden ja ups-laitteistojen parissa. Arvostamme myös valmiutta suorittaa kiinteistöjen sähköasennuksia sekä vikakorjauksia. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja sopivasti haastavan tehtävän, jossa tukenasi on ammattitaitoinen tiimi sekä ensiluokkaiset työkalut työtäsi helpottamaan. Caverion on vastuullinen työnantaja ja meillä viihdytään pitkään, siitä kertoo alan pisimmät työsuhteet. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: www.caverion.fi/caverikirja

Tehtävässä menestyäksesi tarvitse sähköalan koulutuksen sekä aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Katsomme eduksi LVI- ja kylmä- alan osaamisen. Pystyt työskentelemään niin itsenäisesti kuin yhdessä, etkä pelkää vauhtia ja muuttuvia tilanteita. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä sosiaalista pelisilmää. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta tekninen asiantuntija Severi Karevesi, p. 050 375 5152 tai severi.karevesi@caverion.com sekä huoltopäällikkö Anssi Haanpää, p. 050 573 2430 tai anssi.haanpaa@caverion.com. 

Hae tehtävää 29.11.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot