(Poistunut julkaisusta)

Voimalaiteasentaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2020
Tunnetko UPS laitteet, -akustot ja invertterit? Pidätkö vaihtelevista työtehtävistä ja motivoiko haasteiden ratkaisu sinua?  Etsimme nuorekkaaseen tiimiimme itsenäiseen työhön kykenevää sähköasentajaa voimalaitteiden huoltotehtäviin!

Tarjoamme sinulle työn, jossa nautit esimiehen luottamuksesta! Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja työntekijöiden välinen arvostus, sekä positiivinen asenne näkyy jokapäiväisessä työssä. Vaikka toimitkin omatoimisesti ja itsenäisesti asiakaskohteissa, voit myös luottaa tiimin tukeen. Caverionilla pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työkaluihin. Tarjoamme myös etuja kuten kilpailukykyisen palkan ja liikuntasetelit edistämään työhyvinvointisi. Tutustu meihin: www.caverion.fi/caverikirja

Työskentelet asiakkaidemme kiinteistöissä ja vastaat oman erikoisalasi tehtäväkokonaisuudesta. Tehtäviisi kuuluu sopimuskohteiden voimalaitteiden huolto-, ylläpito- ja asennustehtävät Itä-Suomen alueella. Työ sisältää myös päivystystä.

Menestyäksesi työssäsi sinulta löytyy sähköalan ammattitutkinto sekä useamman vuoden työkokemusta voimalaitteista. Luonteeltasi olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä tarvittavaa ongelmanratkaisu- ja päättelykykyä. Arvostamme halua sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä. Tehtävä edellyttää turvallisuusselvitystä. Oma auto välttämätön.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää 12.10.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. 

Lisätietoja tehtävästä Caverionilta antaa huoltopäällikkö Rauno Vepsäläinen, p. 050 465 1262. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Lilli Toukola, p. 050 560 8665 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi