(Poistunut julkaisusta)

Voimakoneasentaja, Millog Oy Riihimäki
Millog Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.3.2020

Haemme TVJ-toimialalle Riihimäen toimipaikkaan

VOIMAKONEASENTAJAA

Tehtäviisi kuuluvat siirrettävien ja kiinteiden sähkövoimakoneiden huolto-, asennus-, muutos- ja vikakorjaustyöt. Myös generaattoreiden sähkövikojen kartoitus ja huoltotoimenpiteet aina moottoreiden öljyn vaihtoineen ovat osa tehtävääsi. Työtä tehdään vaihtuvissa asiakaskohteissa ja vaihtelevissa työympäristöissä ympäri Suomen, joten tehtävän hoitaminen edellyttää matkustusvalmiutta ja halukkuutta liikkuvaan työhön. 

Olisitko etsimämme sähkö- ja moottoritekniikan osaaja? 

Etsimme tehtävään sähköalan koulutuksella varustettua henkilöä, jolla on vähintään perustason tietämys moottoritekniikasta ja dieselmoottoreiden sielun elämästä. Olet jo työskennellyt aikaisemmin vaihtelevien huolto-, kunnossapito- ja/tai asennustehtävien parissa, osaat tulkita sähköpiirustuksia ja sinulla on rele- ja kontaktoritekniikan tuntemusta.

Viihdyt itsenäisen ja vastuullisen tehtävänkuvan parissa, jossa yhdistyy ongelmanratkaisu, vaihtelevuus ja yhteistyö asiakkaiden kanssa. Reipas ja rehti asenne sekä pyrkimys laadukkaaseen työnjälkeen ja turvalliseen työskentelyyn ovat toimintaasi ohjaavia arvoja. Lisäksi uteliaisuus uuden oppimiseen on edellytys tehtävässä menestymiselle, sillä tehtävä tulee takuulla tarjoamaan uutta opittavaa ja uusia kokemuksia. 

Millogilla töissä? 

Tarjoamme kannustavan työyhteisön tuen sekä merkityksellisen ja vaihtelevan tehtävän, johon saat hyvän perehdytyksen. Meillä pääset hyödyntämään jo hankkimaasi osaamista sekä kehittymään edelleen. Tarjoamme ainutlaatuista kokemusta, jota et muualta saa! 

Olemme vakaa ja vastuullinen työnantaja, niin normaali- kuin poikkeusoloissa. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin, työn ja toimintatapojen kehittämiseen sekä jatkuvaan parantamiseen. Kannamme vastuuta sekä omasta että työkavereiden työturvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Lisäksi kannustamme työntekijöitä huolehtimaan omasta terveydestä ja jaksamisesta myös työajan ulkopuolella. Teemme töitä yhdessä paremman ja turvallisen tulevaisuuden eteen.

Hakeminen ja lisätiedot 

Haluatko kuulla lisää tästä tehtävästä, Millogista työnantajana tai työyhteisönä? Soittele rohkeasti ja kysy lisää ryhmäpäällikkö Jyrki Koskelalta, puh. 040 315 8331. 

Kuulisimme mielellämme sinusta lisää hakemuksen merkeissä! Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen 6.5.2020 mennessä osoitteessa  www.millog.fi/meille-toihin/  

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.


Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Olemme savuton työpaikka. Lisätietoja www.millog.fi