(Poistunut julkaisusta)

Voimakone- tai sähköasentaja, Millog Oy Riihimäki
Millog Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2020

Haemme Riihimäen toimipaikkaan

voimakoneasentajaa/sähköasentajaa

Tehtäviisi kuuluvat siirrettävien ja kiinteiden sähkövoimakoneiden huolto-, asennus-, muutos- ja vikakorjaustyöt. Myös generaattoreiden huolto ja sähkövikojen kartoitus ovat osa tehtävääsi.

Edellytämme sinulta sähköasentajan tai vastaavaa koulutusta. Olet kokenut sähköasentaja, sinulla on rele- ja kontaktoritekniikan tuntemusta ja osaat lukea sähköpiirustuksia. Odotamme sinulta matkustusvalmiutta sillä kohteemme on ympäri Suomea.

Arvostamme hyviä ryhmätyötaitoja, mutta myös kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Olet oma-aloitteinen ja omaat perustason ATK-taidot. Eduksi luemme aiemman kokemuksen voimakoneista ja perustason tietämyksen dieselmoottoritekniikasta.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän kehittyvässä ympäristössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Jyrki Koskela, puh. 040 315 8331, etunimi.sukunimi@millog.fi

Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen 10.2.2020 mennessä osoitteessa www.millog.fi

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Olemme savuton työpaikka.