(Poistunut julkaisusta)

Voimakattiloiden myyntipäällikkö ja myynti-insinööri
ANDRITZ Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.3.2019

ANDRITZ Oy hakee asiantuntevaan ja dynaamiseen myyntitiimiimme leijukerrostekniikkaan perustuvien biomassakattiloiden osaajia kansainvälisten projektien kehitys- ja myyntityöhön. Etsimme voimakattiloiden myyntipäällikköä ja myynti-insinööriä ANDRITZ Oy:n Recovery and Power -divisioonaan. Tehtävänäsi on kokemuksen mukaan joko johtaa kattilalaitosten myyntiprojekteja tai toimia myynti-insinöörinä tarjousprojekteissa kansainvälisillä markkinoilla. Toimipaikkasi on joko Varkaudessa tai Helsingissä.

Osallistut ja/tai johdat myyntiprojekteja, joiden tuloksena on asiakkaan tarpeet täyttävä ja kilpailukykyinen tarjous. Huolehdit kokonaisuuksista ja kommunikoit sekä ulkoisten että sisäisten sidosryhmien kanssa. Tähän liittyvät olennaisesti asiakasneuvottelut, erilaiset kokoukset myyntitiimin kanssa, osallistuminen tarjousdokumentaation tekemiseen sekä markkinointi. Projektin tekninen tuote on leijukerroskattila oheislaitteineen. Laitostoimitukset suuntautuvat Eurooppaan, Afrikkaan, Amerikkaan ja Aasiaan.

Olet oikea henkilö meille, jos sinulla on

  • tehtävään soveltuva diplomi-insinöörin tutkinto tai muu soveltuva koulutus
  • voimalaitosprosessin ja niihin kuuluvien laitteiden tuntemusta
  • myyntipäälliköllä aiempaa kokemusta suurten investointiprojektien myynnistä
  • hyvä englannin kielen taito, muu kielitaito on eduksi
  • matkustusvalmiutta.

Etsimme hyvät kommunikointitaidot omaavaa henkilöä, joka pystyy hoitamaan tehtävänsä järjestelmällisesti ja sovittujen aikataulujen puitteissa. Työskentelet hyvin osana tiimiä ja kykenet tarvittaessa johtamaan kansainvälistä myyntiryhmää.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia tehtäviä kansainvälisessä suuryrityksessä. Saat mahdollisuuden itsesi kehittämiseen merkittävien teollisuusprojektien parissa. Pääset työskentelemään osana ammattitaitoista myyntitiimiä ja rakentamaan uraasi kansainvälisessä organisaatiossa, jossa sinulla on mahdollisuuksia edetä tai siirtyä muihin toimintoihin tulevaisuudessa. Työskentelet globaalissa ympäristössä, jossa tukenasi ovat asiantuntevat osaajat.

Lisätietoja tehtävästä antaa Seppo Hulkkonen, p. 040 860 5797.

Hae tehtävään viimeistään 28.4.2019 mennessä.