Voimajohtosuunnitelija
FCG Finnish Consulting Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2019

Haemme joukkoomme osaavaa ja innokasta

pääsuunnittelijaa voimajohtohankkeiden esi- ja yleissuunnitteluun.

Toimimme suunnittelijana useissa voimajohtohankkeissa ympäri Suomea. Suunnittelua tehdään läheisessä yhteistyössä mm. ympäristöasiantuntijoidemme ja rakennesuunnittelijoidemme kanssa. Pääsuunnittelijana johdat FCG:n voimajohtohankkeita.

Odotamme sinulta vahvaa aiempaa kokemusta suurjänniteverkon teknisestä suunnittelusta sekä tehtävänkuvaan sopivaa teknistä koulutusta. Tarjoamme mahdollisuuden monipuoliseen sekä itsenäiseen ja vastuulliseen työtehtävään, jossa pääsuunnittelijalla on keskeinen rooli myös myynti- ja markkinointitehtävissä.
Pääsuunnittelijana teet tiivistä yhteistyötä FCG:n eri aloilla toimivien osaajien ja asiakkaidemme kanssa, joten edellytämme hyviä tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja ulkoisten ja sisäisten sidosryhmien kanssa. Suunnitteluohjelmina käytössämme on mm. AutoCad, Basepower, 3D-Win.

FCG:n toimipaikkaverkosto kattaa koko Suomen ja sijaintipaikkasi voikin olla esimerkiksi Helsinki, Turku, Vaasa tai Tampere. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä teknisen alan moniosaajaksi sekä vahvan tuen ja mukavan, nykyaikaisen työympäristön. Lähetä hakemuksesi 31.12.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antavat palvelualuejohtaja Karoliina Joensuu, p. 050 4120 546 ja karoliina.joensuu@fcg.fi sekä toimialajohtaja Jakob Kjellman, p. 050 337 5095 ja jakob.kjellman@fcg.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1318647
  • Tehtäväalue: Suunnittelu, Tekniikka
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Tampere, Turku, Vaasa
  • Lisätietoja antaa: palvelualuejohtaja Karoliina Joensuu, p. 050 4120546 ja karoliina.joensuu@fcg.fi sekä toimialajohtaja Jakob Kjellman, p. 050-3375095 ja jakob.kjellman@fcg.fi