(Poistunut julkaisusta)

VMP Helsingin Urapalvelutiimi etsii valmentajaa asiakastyöhön
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2018
Toimenkuva
Haluatko Urapalveluvalmentajaksi valmennustiimiin, jossa keskitymme rekrytointiin, valmentamiseen, asiakkaiden motivointiin ja tuloksen tekemiseen? Olemme sosiaalinen, tekemisen meiningistä nauttiva rento porukka, joka suhtautuu työhön suurella intohimolla. Kehitämme tekemistämme päivittäin ja uskomme vahvasti yrityksemme strategiaan.
Odotamme sinulta
Valmentajana vastaat työllistämishankkeen tuottamisesta työttömille työnhakijoille Espoossa ja Vantaalla sekä niiden lähikunnissa. Työpisteesi vaihtelee mutta saat tueksesi tiimin, jota tapaat säännöllisesti. Valmentajan rooliin kuuluu mm. valmentaminen suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, asiakaspalvelu, asiakasohjaus, 4 päivän ryhmävalmennusten pitäminen, yksilöohjaus ja raportointi sekä laskutus. Yksilöohjauksessa keskitytään aktiiviseen henkilökohtaiseen ohjaustyöhön, jonka avulla työnhakija saavuttaa työnhaulle asetetut tavoitteet. Valmentaja osallistuu myös valmennusmetodien kehittämiseen ja palvelun markkinointiin. Ennen kaikkea odotamme sinulta motivoivaa ja innostavaa työotetta, joka näkyy toiminnassasi läpi tekemisesi. Innostu ja innosta ihmisiä kanssamme!
Koulutus ja työkokemus
Mitkä asiat tekevät sinusta Urapalveluvalmentajan
- Hyödyt siitä, että ajattelet työntekoa tulostavoitteiden ja myyntihenkisyyden kautta
- Nautit kun voit käyttää työssäsi erilaisia motivoinnin keinoja
- Sinulla on ylempi korkeakoulututkinto
- Pedagokiset opinnot auttavat sinua pärjäämään työssäsi
- Sinulla on kokemusta työnhaku- tai uravalmennusten toteuttamisesta vähintään vuoden verran (kokemus on voinut kertyä useammasta työpaikasta)
- Olet toiminut opetus tai ohjaustehtävissä vähintään vuoden verran (kokemus on voinut kertyä useammasta työpaikasta)
- Valmennustyökaluina olet tottunut käyttämään verkkopalveluja tai muita IT-pohjaisia ratkaisuja
- Sinulla on työkokemusta rekrytoinnista, työnvälityksestä, henkilöarvioinneista tai työuran kehittämisestä vähintään vuoden verran (kokemus on voinut kertyä useammasta työpaikasta)
Muut tiedot
Miksi meille kannattaa hakea Urapalveluvalmentajaksi? Kehitymme jatkuvasti organisaationa ja haluamme tarjota meidän työntekijöille mahdollisuuden kehittyä sekä kasvaa omassa roolissa. Valmennustyön lisäksi pääset laajentamaan ammattitaitoasi myös rekrytointibisnekseen. Sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa työsi sisältöön.

Lähetä hakemus sähköpostilla 23.11.2018 mennessä paivi.patala@vmp.fi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Muista ilmoittaa hakemuksessa suosittelijat sekä palkkatoive euroina. Puutteellisia hakemuksia emme valitettavasti käsittele. Tiedusteluihin vastaa sähköpostilla VMP Groupin rekrytointi ja Urapalvelu asiantuntija Päivi Patala.
Kesto
31.3.2020
Lisätietoja
Päivi Patala, paivi.patala@vmp.fi, 0503112404
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 23.11.2018 mennessä.