(Poistunut julkaisusta)

VLJ-luolasta vastaava asiantuntija
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020

Työnkuvasi

Päätehtäväsi on huolehtia Loviisan voimalaitoksen voimalaitosjätteen loppusijoituslaitoksen eli VLJ-luolan ikääntymisen hallinnasta, vuosiraporttien laadinnasta, seurantamittauksien ja kunnossapitotöiden organisoinnista. Käytät apunasi konsultteja ja urakoitsijoita, joiden työtä ohjaat ja valvot. Vastaat toiminnan ohjeistuksesta ja vaatimustenmukaisuudesta, sekä toimit vastuualueesi asiantuntijana eri työryhmissä ja asiakirjatarkastuksissa. Mahdollisuuksien mukaan tuet osaamisellasi myös muuta ydinvoimalaitosjätteet -ryhmän toimintaa. Ydinvoimalaitosjätteet -ryhmä vastaa Loviisan voimalaitoksen konventionaalisen sekä matala- ja keskiaktiivisen jätteen käsittelystä ja loppusijoituksesta. 

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme monipuolista, mielenkiintoista ja merkityksellistä työtä, joka jatkuu vuosikymmeniä. Tehtävässä pääset kehittämään omaa työtäsi sekä toimintaamme. Työmme kivijalka ovat sitoutuneet, joustavat ja osaavat kollegat. Meillä on hyvä yhteistyö ja toisiimme nojaten saamme työt hoidettua. 

 

Odotamme sinulta

Tehtävä vaatii hyvin monialaista osaamista, josta syystä emme etsikään valmista pakettia, vaan oikeaa ihmistä ja pitkäaikaista työkaveria, joka kasvaa työn ohessa itseohjautuvaksi ja organisointikykyiseksi huippuosaajaksi. Tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, organisointi- ja ongelmanratkaisukykyä sekä pitkäjänteisyyttä ja turvallisuusajattelun sisäistämistä. Toivomme osaamista ja kokemusta kalliorakentamisen, betonitekniikan, kemian tai ydinjätehuollon alalta. Myös hydrologian ja kalliomekaniikan osaaminen ovat selkeitä etuja. Hoidat mielelläsi töiden koko skaalaa ulottuen käytännön töistä toimistoon ja kokonaisuuden hallintaan. Arvostamme sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa. Sopiva koulutuspohja on tekniikan tai luonnontieteiden korkeakoulututkinto, esim. ympäristö/energia-, rakennustekniikan, geologian alalta. 

 

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta 29.2.2020 mennessä. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoa tehtävästä antaa Heidi Lampén, +358 10 455 3946, heidi.lampen@fortum.com ja/tai Mirkka Ek, +358 40 766 6869, mirkka.ek@fortum.com.

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.