(Poistunut julkaisusta)

Vitamiinien ja lisäravinteiden myyjä, kesätyö
M&J Dynastia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.7.2020

Olemme mukana jälleen Vastuullinen kesätyö 2020-kampanjassa ja palkkaamme nyt joka paikkakunnallemme 6 kesätyöntekijää Pro Elinvoima Oy:n toimeksiantoja hoitamaan.

Meillä työntekijät ovat osa vauhdikasta markkinointitiimiämme, jossa kukaan ei jää yksin. Kaikki Pro Elinvoiman tuotteet (mm. D-vitamiini, Hiusvita, Niveltuotteet ja Chrystal Mind) ovat asiakkaillemme entuudestaan tuttuja, edullisia ja helposti myytäviä, joten onnistumisista pääsee nauttimaan heti. Aikaisempaa kokemusta hakijoilta emme edellytä, koska koulutamme ja TAKAAMME, että ohjeillamme jokainen tulee menestymään. Työskennellä voit valintasi mukaan joko aamu- tai iltavuorossa, joten ehdit nauttia työn ohessa myös kesäkeleistä.

Hakijalta odotamme sujuvaa suomenkielen taitoa, ahkeruutta ja myyntihenkisyyttä, eikä hyvästä huumorintajustakaan ole haittaa!

Tarjoamme erittäin kilpailukykyisen palkan, kattavan perehdytyksen työhön, jatkuvan tuen sekä tunnetut tuotteet ja kohdistetut asiakasrekisterit vauhdittamaan tulostasi. 

Panostamme hyvään työilmapiiriin ja meillä on tälläkin hetkellä käynnissä huikeita kilpailuita, joihin myös sinä olet oikeutettu osallistumaan. Olimme vasta New Yorkissa ja Espanjassa ja seuraavana suuntaamme Italiaan, ja myös sinä olet oikeutettu osallistumaan kaikkiin kilpailuihimme. Näiden lisäksi päivittäin on erilaisia kilpailuita lahjakorteista, leffalipuista, kosmetiikasta ja merkkielektroniikasta.

Paikat täytämme heti sopivien henkilöiden löytyessä, joten hae pikaisesti! Etusijalla ovat hakijat, jotka voivat aloittaa kevään aikana osa-aikaisesti (n.10-15h/vko). Työvuoroissa joustamme ja voimme sovittaa ne niin, että opiskelun ja tienaamisen voi sovittaa yhteen.

Täytä hakemus osoitteessa: www.mjdynastia.fi 
tai laita vapaamuotoinen hakemus: janiina.kekkonen@mjdynastia.fi
Voit myös soittaa suoraan: 0445264462