(Poistunut julkaisusta)

Visualisti Reservedille Helsinki
LPP Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2019

Oletko aina halunnut päästä työskentelemään tunnetussa kansainvälisessä muotialan yrityksessä? Ymmärrätkö esillepanon merkityksen myynnissä? Rakastatko itsenäistä ja hektistä työtä ihmisten keskellä?Haluatko päästä mukaan kokemaan jotain aivan uutta Suomessa? Nyt sinulla on siihen mahdollisuus. Hyppää mukaan LPP:n menestystarinaan!

Etsimme nyt vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen

VISUALISTIA Reservedin myymälään Mall of Triplaan Pasilaan.

Visualistina vastaat globaalin visuaalisen ilmeen tuomisesta kotimyymälääsi. Pidät huolen kalusteista ja lavasteista sekä autat myyjiä ymmärtämään visuaalisen ilmeen merkityksen myynnissä. Vastaat siitä, että kampanjat pyörivät oikeina aikoina, oikealla ilmeellä. Luot näyttäviä ja myyviä mainosikkunoita sekä päivität myymälän järjestystä säännöllisesti. Huolehdit myös, että myymälän mannekiinien asuvalinnat sekä vaatteiden esillepanot ovat globaalien standardien mukaisia.

Toivomme sinulta vahvaa visuaalista silmää, yksityiskohtien huomioimista ja tarkkuutta seurata annettuja ohjeistuksia. Sinun tulee pystyä itsenäiseen työskentelyyn, mutta olla myös taitava tiimipelaaja. Suureksi eduksi on, jos olet intohimoinen muodin seuraaja. Edellytämme kokemusta vastaavasta työstä.

Tässä työssä sinun tulee olla valmis työskentelemään välillä myös viikonloppuisin – jos uudet kampanjat sitä vaativat. Työvuorot ovat aamupainotteisia. Sujuva suomen kieli ja hyvä englannin kielen taito ovat edellytyksiä tehtävässä menestymiselle. Työllistyt suoraan LPP:lle kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen. Työt alkavat 2.1.2020. LPP:n arvoina ovat ammattitaito, luovuus, hyvä energia ja tiimihenki.

Oletko sinä hakemamme työntekijä? Tartu tilaisuuteen ja hae jo tänään! Jätäthän cv:si englannin kielisenä.

Katso kaikki LPP:n avoimet työpaikat: https://insights.barona.fi/lpp-fit-into-fashion