(Poistunut julkaisusta)

Visualisti-myyjä vaateliikkeeseen, Lempäälä
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2018

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme vaatetusalan asiakkaallemme visualisti-myyjää Lempäälän Ideaparkiin kokopäivätyöhön (37,5h/vko).

Visualistina olet tärkeässä roolissa lisäämässä asiakkaiden kiinnostusta tuotteisiin, sekä luomassa myönteistä ostokokemusta. Tehtävässä tarvitaan vahvaa kaupallista näkemystä, luovuutta ja silmää tehdä myyviä esillepanoja. Myymälä on erikoistunut pukeutumisen tuotteiden lisäksi myös kodintekstiileihin.

Tulet myös vastaamaan myymälän markkinoinnista, joten sosiaalisen median eri kanavien hallitseminen on edellytys työssä menestymiselle. Työ sisältää lisäksi myyntiä, mutta emme edellytä välttämättä aikaisempaa kokemusta myyntityöstä, kunhan olet avoin ja innokas oppimaan.

Edellytämme hakijoilta asiakaspalveluhenkisyyttä, tiimityöskentelytaitoja ja aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Toivomme aikaisempaa kokemusta somistamisesta. Lisäksi katsomme eduksi visualistin/somistajan koulutuksen ja aikaisemman kokemuksen myyntityöstä.

Etsimällämme henkilöllä on ennen kaikkea oikea asenne ja halu tuottaa myyntiä tukevaa visuaalisuutta myymälään.

Työskentely tapahtuu vaihtelevissa työvuoroissa liikkeen aukioloaikojen puitteissa (ma-la klo 10-20, su 12-20).

Tarjoamme yllä olevan kaltaiselle energiselle ja luovalle osaajalle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn mukavassa työympäristössä. Työsuhde alkaa 6 kuukauden määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen saattaa olla mahdollista jatkaa työskentelyä asiakasyrityksemme omilla kirjoilla.

Mikäli työ laadukkaiden tuotteiden parissa viihtyisässä myymälässä osana mukavaa ja ammattitaitoista myyjätiimiä kiinnostaa, hae heti ja kerro miksi tämä tehtävä on sinua varten. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa henkilöstökonsultti Elisa Seppälä / 050-5495000, elisa.seppala@nordic.fi

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.