(Poistunut julkaisusta)

Visual UI Designer
Poolia Suomi Oy / Lamia

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2018

Lamia

Lamia on johtava suomalainen digitaalisen kaupankäynnin ohjelmisto- ja konsulttiosaaja. Tavaramerkkimme on asiakaskeskeinen toiminta yhdistettynä vahvaan teknologiaosaamiseen. Keskitymme sekä palvelumuotoiluun että tekniseen toteutukseen, ja yhdistämme nämä vankkaan tietämykseen modernista verkkoliiketoiminnasta ja sen tuloksellisesta kehittämisestä dataan pohjautuen. Lamia on kehittänyt viime vuosien aikana menestyksekkäitä Digital Commerce -kokonaisuuksia mielenkiintoisille asiakkaille ja kasvu on ollut voimakasta.

Esittely

Yrityksemme henkilökunta on erittäin motivoitunutta, asiantuntevaa ja asiakaslähtöistä, joka on ollut merkittävä tekijä nopean kasvun takana. Olemme tottuneet ylittämään asiakkaan odotukset joka projektissa. Kovan kasvun keskellä etsimme nyt Visual UI Designeria täydentämään design-tiimiämme ja osallistumaan Suomen suurimpien yritysten verkkoliiketoiminnan kehittämiseen.

Työtehtävät

Työnkuvaasi kuuluu pääasiassa verkkopalveluiden ulkoasun suunnittelua sekä mm.

- Suunnitteluprojekteista vastaaminen alusta loppuun yhdessä UX Designerin kanssa
- Verkkopalveluiden visuaalisen ilmeen suunnittelu
- Osallistavien design-työpajojen suunnittelu ja fasilitointi

Pienemmissä suunnitteluprojekteissa työtehtäväsi voivat ulottua myös käytettävyyden suunnitteluun.

Edellytykset

Tehtävässä menestymisen kannalta, toivoisimme että takanasi olisi aiempaa työkokemusta verkkopalveluiden visuaalisesta suunnittelusta tai että portfoliosi puhuu puolestaan. Osaat lähestyä asioita käyttäjälähtöisesti ja otat asiakkaan liiketoimintatarpeet ja yritysilmeen huomioon visuaalista ilmettä määritellessäsi. Sinulla on vahvaa visuaalista näkemystä ja osaat välittää visiosi muille, perustella suunnitteluratkaisujasi niin sisäisesti kuin asiakkaalle ja osaat työskennellä sujuvasti erilaisten brändien parissa. Lisäksi toivoisimme, että sinulla on kokemusta projekteista, joissa suunniteltu käyttöliittymä viedään tuotantoon saakka.

Meillä suunnittelija pääsee työskentelemään tiiviisti eri sidosryhmien kanssa, kuten toisten suunnittelijoiden, asiakkaiden, kehittäjien sekä projektipäälliköiden kanssa. Siksi mm. hyvät vuorovaikutus sekä tiimityöskentelytaidot ja englannin kielen taito ovat tärkeitä ominaisuuksia, kuten myös oma-aloitteisuus ja kyky niin itsenäiseen kuin tiimityöskentelyynkin. Päästyäsi sisään työtapoihimme ja suunnitteluprosessiin, tarjoamme sinulle mahdollisuuden ottaa osaa asiakasneuvotteluihin ja asiakaskonsultointiin oma-aloitteisesti ja itsenäisesti. Käyttämiämme työkaluja ovat mm. Sketch, Invision ja Photoshop. Muita työssämme esiintyviä teknologioita ovat mm. CSS, HTML ja Magento.

Edut

Olemme täysin omavarainen, kotimainen, nuorekas, ketterä ja vahvassa kasvussa oleva Suomen johtava verkkokaupparatkaisuiden toimittaja.

Toimintatapamme on joustava ilman turhaa byrokratiaa saati hierarkiaa ja meillä pääset aidosti vaikuttamaan sekä ottamaan roolia asiakasprojekteissamme oman osaamistasosi mukaan. Viihtyisät sekä modernit työtilamme sijaitsevat Helsingin ydinkeskustassa ja tarjoamme sinulle laajan valikoiman nykyaikaisia työvälineitä, joista pääset valitsemaan itsellesi mieluisat. Viihtyvyyttä tukevat myös joustavat työajat, kattava työterveyshuolto ja laaja-alainen sairasvakuutus sekä puhelin -ja lounasetu. Lisäksi meillä on tarjolla kompensaatiomalleja ja kannustimia, joilla palkitsemme pitkäjänteisyydestä ja uskollisuudesta.

Tarjoamme myös vapaa-ajan etuja harrastustesi mukaisesti ja järjestämme säännöllisesti rentoja mutta vapaavalintaisia tapahtumia. Tämän kaiken lisäksi, tarjoamme sinulle urakehityspolun johon pystyt omalla toiminnallasi ja tekemiselläsi vaikuttamaan sekä paikan intohimoisessa ja osaavassa tiimissä, vastuullisen ja itsenäisen työnkuvan sekä mahdollisuuden olla mukana kehittämässä Suomen suurimpien yritysten verkkoliiketoimintaa.

Lisätiedot

Miltä kuulostaa...?

Mikäli hyvältä, käy lukemassa lisää meistä ja asiakasreferensseistämme verkkosivuiltamme https://lamia.fi/ tai ota rohkeasti yhteyttä rekrytoinneista vastaavaan Jarmoon, puh. +358 50 569 6043 / careers@lamia.fi lisätietoja varten. Ja huomaathan, että sinun ei tarvitse olla huippu kaikessa edellä mainitussa vaan tarkennamme työnkuvaa, kun hyviä tekijöitä löytyy! Lähetäthän hakemuksesi, portfolion ja CV:n osoitteeseen careers@lamia.fi

Hakuohjeet

Hakemuksesi, CV:n ja portfoliosi voit lähettää osoitteeseen careers@lamia.fi