(Poistunut julkaisusta)

Visual Designer -trainee, Varallisuudenhoito
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.10.2020

Haku OP Kiitorata trainee-ohjelmaan on nyt käynnissä! Etsimme 39 ennakkoluulotonta ja rohkeaa talenttia monipuolisiin, haastaviin ja ammattitaitoa kehittäviin tehtäviin eri liiketoiminta-alueillemme Helsinkiin, Tampereelle ja Ouluun.

Vahvistamme Varallisuudenhoito-heimomme Digimyyntitiimiä Helsingissä nyt Visual Designer-traineella!

 

Visual Designer -trainee, Varallisuudenhoito

Tehtävässä pääset osallistumaan Varallisuudenhoidon markkinoinnin ja digimyynnin visuaalisen sisällön ja konseptien suunnitteluun, tuottamiseen ja kehittämiseen monikanavaisesti. Yhdessä muun tiimin kanssa vastaat visuaalisten sisältöjen laadusta, tuloksellisuudesta, myynnillisyydestä ja brändinmukaisuudesta. Osallistut kokonaisuuden kehittämiseen myynnin, asiakkuuksien hoidon ja käyttökokemuksen näkökulmasta sekä tuet varallisuudenhoidolle asetettujen myynti- ja asiakaskokemustavoitteiden saavuttamista.

 

Etsimämme traineen tuntomerkit

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto kuten Medianomi (AMK). Olet joko vastavalmistunut tai opintojesi loppusuoralla ja olet aidosti kiinnostunut pankkiliiketoiminnasta. Sinulla on ymmärrystä digitaalisen markkinoinnin kanavista sekä ratkaisuista ja sinulta löytyy aiempaa kokemusta visuaalisten sisältöjen tuottamisesta. Olet esimerkiksi opinnoissasi käyttänyt visuaalisen suunnittelun työkaluja kuten Adobe Photoshopia, InDesignia tai Illustratoria. Erityisesti meitä ilahduttaa, jos sinulla on ymmärrystä koodaamisesta (mm. HTML5, Javascript) tai osaamista ja innostusta videoiden tuottamiseen.

Työskentelet tehokkaasti ja tavoitteellisesti sekä pystyt suunnittelemaan ja saattamaan projektit itsenäisesti maaliin sovitussa aikataulussa. Visual Designerin rooli on tiimissä uusi, joten odotamme sinulta oma-aloitteista työskentelyotetta sekä kiinnostusta paitsi oman osaamisesi myös roolin kehittämiseen.Ilmaiset itseäsi selkeästi suullisesti ja kirjallisesti vaativissakin vuorovaikutustilanteissa.

 

Muutama sana meistä…

Varallisuudenhoito-heimon Digimyyntitiimin tehtävänä on kasvattaa liikevaihtoa ja asiakaspitoa digitaalisissa kanavissa. Tiimin kokoonpano on tiivis ammattilaisten porukka ja näin ollen pääset osallistumaan laaja-alaisesti koko digimarkkinoinnin kenttään. Töitä tehdään tosissaan työssä viihtymistä unohtamatta!

 

…ja syistä, miksi meille kannattaa hakea

Meillä pääset oppimaan ja työskentelemään digiliiketoiminnan huippuammattilaisten kanssa. Trainee-jakson aikana pääset toteuttamaan visuaalisia sisältöjä erilaisiin digimedioihin ja seuraamaan oman työsi onnistumista ja tuloksia. Lisäksi pääset rakentamaan Visual Designerin roolia Digitiimissä yhdessä muun tiimin kanssa. Sinulla onkin mahdollisuus vaikuttaa oman Trainee-jaksosi sisältöön! Työskentelet osana ketterää työyhteisöä ja saatkin erinomaisen mahdollisuuden olla mukana kehittämässä uutta toimintatapaamme yhdessä kollegoiden kanssa.

Meillä tulet työskentelemään arjen vaativien tehtävien parissa ja sen lisäksi, että saat valtavan määrän työelämäntaitoja ja uutta osaamista, pääset mukaan Suomen johtavan finanssialan toimijan matkaan. Tekemiselläsi ja timanttisella asenteellasi pystyt vaikuttamaan omaan urapolkuusi meillä, tuemme sinua omassa kehittymisessäsi ja kannustamme rohkeasti eteenpäin! Työllistyt OP:n kirjoille palkalliseen puolen vuoden mittaiseen työsuhteeseen 1.3. – 31.8.2021 ja tarjoamme niin sinulle kuin kaikille trainee-kollegoillesi saman palkkauksen; 2800 € / kk.

 

Näin hakuprosessimme etenee:

● Haku tehtäviin 8.11.2020 mennessä OP:n urasivuston https://op-careers.fi/go/Kiitorata/1349601/ kautta, josta löydät tehtäväkohtaiset työpaikkailmoitukset sekä lisätietoa Kiitorata trainee-ohjelmasta. 

● Olemme yhteydessä jatkotoimenpiteistä kaikkiin hakijoihin 13.11.2020 mennessä. Jatkoon valitut henkilöt kutsumme videohaastatteluihin. 

● Videohaastatteluiden perusteella valitsemme finalistikandidaatit 27.11.2020 mennessä ja infoamme samalla kaikki videohaastatteluvaiheessa mukana olleet hakijat jatkotoimenpiteistä. 

● Haastattelemme ja ilmoitamme valintapäätökset finalistikandidaateille joulukuun aikana. Kaikki finalistikandidaatit tekevät osana valintaprosessia PAPI-työpersoonallisuusarvioinnit sekä Logiks-kykytestit, jotka läpikäydään hakijan kanssa haastattelun yhteydessä. 

● Työsuhde solmitaan ajalle 1.3. – 31.8.2021. 

 

Hae osaksi tulevaisuuden tähtijoukkoa!

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja tehtävästä antaa Competence Lead Tea Koivujuuri (p. 040 525 9079) pe 23.10. klo 9-10 tai ke 28.10. klo 10-11.   

Seuraavaksi haluaisimme kuulla lisää sinusta, joten hae mukaan kertomalla meille osaamisestasi ja motivaatiostasi viimeistään 8.11.2020 mennessä OP:n urasivuston kautta osoitteessa https://op-careers.fi/go/Kiitorata/1349601/. Alamme käsittelemään hakemuksia heti hakuajan auettua, joten tutustu monipuolisiin trainee-tehtäviimme ja lähetä hakemuksesi meille jo tänään! Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.