(Poistunut julkaisusta)

Visuaalisesti taitava tekninen kirjoittaja, Helsinki
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.8.2019
Teknisen kirjoittajan tehtävässä pääset yhdistämään teknisen ymmärryksesi ja taitosi visuaalisen sisällön tuottamisessa. Pääset osallistumaan alusta asti projektiin, jonka tavoitteena on tuottaa teknisesti haastavasta materiaalista helposti ymmärrettävää ja visuaalisesti näyttävää. Jos haluat päästä kehittymään teknisen sisällön parissa työskentelyssä, lue alta lisää ja hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Teknisenä kirjoittajana pääsääntöiset työtehtäväsi muodostuvat asiakasyrityksemme tuotteisiin liittyvien materiaalien yhdisteleminen ja selkeyttäminen helposti luettavaan muotoon. Projektin tavoitteena on luoda asiakkaille tarkoitetusta viestintämateriaalista selkeätä ja yhtenäistä. Positio tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä hyödyntämään sekä teknistä että visuaalista osaamistasi.

Tarjoamme


* Mielenkiintoisen tehtävän kansainvälisessä suuryrityksessä
* Kokemusta projektityöskentelystä


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Viestintämateriaalinen visuaalisen ilmeen luominen
* PowerPoint -esitysten tekeminen
* Oppaiden kirjoittaminen teknisten ratkaisujen soveltamiseen
* Olemassa olevan tiedon jäsentely ja yhdistäminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Teknisenä kirjoittajan tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta sisällön tuottamisesta sekä perusymmärrystä teknisestä sisällöstä. Lisäksi viestintämateriaalien luominen vaatii sinulta hyvä visuaalista hahmotuskykyä sekä taitoa yhdistää teknistä informaatiota selkeiksi kokonaisuuksiksi. Tehtävän projektiluontoisuuden takia sinun tulee työntekijänä oma-aloitteinen ja määrätietoinen. Yrityksen kansainvälisyyden vuoksi viestintämateriaalit tulee olla englanninkielisiä, joten sinulta odotetaan vahvaa englannin kielen kirjoitustaitoa.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Kokemusta tekstin tuottamisesta
* Käsitystä teknisestä sisällöstä
* Itseohjautuva ja määrätietoinen työskentelyote
* Hyvä visuaalinen hahmotuskyky
* Vahva englannin kielen kirjoitustaito


Eduksi katsotaan teknisen alan korkeakoulutausta (AMK / DI), erityisesti ymmärrys sähkötekniikasta ja aiempi kokemus sekä visuaalisen että kirjallisen sisällön tuottamisesta. Lisäksi kokemus teknisestä piirtämisestä tai 3D-mallintamisesta katsotaan eduksi.

Muuta tietoa


* Aloitus: Syyskuu
* Kesto: 6kk, jatkosta mahdollista keskustella
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Asiakasyrityksemme on sähkövoima- ja automaatioteknologiayhtymä, joka toimii myös kansainvälisesti. Yrityksen tarjoamat tuotteet, järjestelmät ja palvelut parantavat asiakkaiden kilpailukykyä ympäristömyönteisellä tavalla.