Visuaalisesti taitava tekninen kirjoittaja, Helsinki
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2019
Academic Work etsii markkinoinnista kiinnostunutta henkilöä mukaan projektiin, jonka tavoitteena on luoda asiakasviestinnässä käytettävästä materiaalista visuaalisesti näyttävää ja vaivattomasti sisäistettävää. Mikäli haluat päästä näyttämään taitosi visuaalisen sisällön tuottamisessa, lue alta lisää ja hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Teknisenä kirjoittajana pääset työstämään erilaisia sovellusoppaita viestimään asiakasyrityksemme tuotteista. Tehtävä on projektiluontoinen, jossa tavoitteena on yhdistellä olemassa olevasta materiaalista selkeitä kokonaisuuksia. Positio tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä hyödyntämään sekä teknistä että visuaalista osaamistasi.

Tarjoamme


* Mahdollisuuden kehittyä viestinnän parissa
* Mielenkiintoisen tehtävän kansainvälisessä suuryrityksessä
* Kokemusta projektityöskentelystä


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Viestintämateriaalinen visuaalisen ilmeen luominen
* PowerPoint -esitysten tekeminen
* Oppaiden kirjoittaminen teknisten ratkaisujen soveltamiseen
* Olemassa olevan tiedon jäsentely ja yhdistäminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Teknisenä kirjoittajan tehtävässä menestyminen edellyttää insinöörin koulutustaustaa (esim. sähköinsinööri) ja kokemusta teknisen sisällön kirjoittamisesta. Lisäksi viestintämateriaalien luominen vaatii sinulta hyvä visuaalista hahmotuskykyä sekä taitoa yhdistää teknistä informaatiota selkeiksi kokonaisuuksiksi. Tehtävän projektiluontoisuuden takia sinun tulee työntekijänä oma-aloitteinen ja määrätietoinen.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Kokemusta tekstin tuottamisesta
* Käsitystä teknisestä sisällöstä
* Itseohjautuva ja määrätietoinen työskentelyote
* Hyvä visuaalinen hahmotuskyky
* Vahva englannin kielen kirjoitustaito


Eduksi katsotaan teknisen alan korkeakoulutausta (AMK / DI), erityisesti ymmärrys sähkötekniikasta ja aiempi kokemus sekä visuaalisen että kirjallisen sisällön tuottamisesta.

Muuta tietoa


* Aloitus: Syyskuu
* Kesto: 6kk, jatkosta mahdollista keskustella
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Asiakasyrityksemme on sähkövoima- ja automaatioteknologiayhtymä, joka toimii myös kansainvälisesti. Yrityksen tarjoamat tuotteet, järjestelmät ja palvelut parantavat asiakkaiden kilpailukykyä ympäristömyönteisellä tavalla.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1278842
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki