(Poistunut julkaisusta)

Visuaalisen tiedon järjestelijä, kesätyö
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2021

Vantaan kaupunki, Kaupunkistrategia ja johto, Viestintä
Vantaan kaupungin viestintä

Asematie 7, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 02.05.2021 tai sopimuksen mukaan - 31.08.2021


Tule tekemään Vantaata näkyväksi. Etsimme digitaalisten palveluiden kehittämisestä ja kaupunkimarkkinoinnista innostunutta opiskelijaa. Visuaalisen tiedon järjestelijänä pääset sukeltamaan aineistopankin syövereihin ja luomaan uutta kuvakirjastoa Vantaalle.  

Työkokonaisuus sisältää mm. aineistopankkijärjestelmän kehittämistä, valokuvien valitsemista ja tietojen kirjaamista, brändikirjan uudelleenversiointia sekä erilaisten prosessien luomista uusia toimintoja ajatellen ja viestinnän töitä. Päämääränämme on luoda rohkeita ja uusia ratkaisuja, ja tarvitsemme juuri sinua toteuttamaan niitä kanssamme. 

Sinulla on reipas ote työhön, visuaalista silmää ja kyky ottaa uusia järjestelmiä haltuun. Olet innokas uuden luoja ja tiedon järjestelijä. Pidät kokonaisuuksien pyörittelemisestä, tiedon etsimisestä ja haluat olla mukana tekemässä Vantaasta avoimempaa ja näkyvämpää kaupunkia. 

Erinomainen suomen kielen taito ja mahdollinen julkishallinnon tuntemus ovat pelkkää plussaa. Palkka määräytyy opintojen valmistumisasteen perusteella.

Vantaan viestinnässä pääset käytännön kautta tutustumaan brändinrakentamiseen, some-, verkko- ja videoviestintään, journalistiseen työhön, kuvasuunnitteluun ja ammatilliseen työporukkaan. Tarjoamme sinulle oppimisen paikan, ammattilaisten tuen kehittymiselle ja monipuoliset työtehtävät.  


Työsuhteen tietoja

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Määräaikaisessa työsuhteessa koeajan pituus on korkeintaan puolet työsuhteen kestosta

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 36 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Graafikko

Hölttä Heidi

050 312 2101

heidi.holtta@vantaa.fi


Tavoitettavissa Tiedustelut vain sähköpostilla.


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.