(Poistunut julkaisusta)

Visuaalinen tuottaja strategiseen sisältö- ja viestintätoimistoon
Era Content

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2019

Oletko valo- ja videokuvauksen ammattilainen? Haluatko kehittää ennakkoluulottomasti visuaalisia kerrontakeinoja, jotka avaavat ihmisille uusia näkökulmia? Tunnetko digitaaliset kanavat yhtä hyvin kuin kuvan- ja videokäsittelyohjelmistotkin? Innostutko niin uuden kehittämisestä kuin päivittäisistä rutiineistakin?

Jos vastasit näihin kysymyksiin ”KYLLÄ!”, hae meille Eraan visuaaliseksi tuottajaksi. Suunnittelet ja toteutat kuvauksia, hoidat kuvaliikennettä ja kuvaajayhteyksiämme, kehität prosessejamme ja olet visuaalisten ratkaisujen asiantuntija sisältödeskissämme.

Olemme kovaa vauhtia kasvava sisältö- ja viestintätoimisto. Asiakaskuntamme ulottuu suuryrityksistä startuppeihin ja julkisen hallinnon organisaatioista järjestökenttään. Teemme asiakkaillemme kaikenlaisia kuvauksia juttukeikoista laajoihin kokonaisuuksiin ja videotuotantoihin.

Meillä eralaisilla on pitkä ja monipuolinen sisältömarkkinoinnin, viestinnän ja media-alan kokemus. Kanssamme pääset kehittämään ja jakamaan osaamistasi. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä sisältödeskimme kokeneiden sisältöjohtajien, editorien ja tuottajien kanssa.

Asiakkaidemme tyytyväisyydestä ja luottamuksesta kertoo se, että asiakassuhteemme ovat pitkiä ja kasvavia. Voit tutustua monipuoliseen työhömme ja sen tuloksiin tästä.

Jos haluat kuulla lisää, soita operatiiviselle johtajallemme Tuomas Littuselle numeroon 040 740 0617 tiistaina 22.10. klo 15–16 tai tiistaina 29.10. klo 15–17. Hakemuksesi haluamme viimeistään 3.11.2019.