(Poistunut julkaisusta)

Visuaalinen tarkastaja
Orion Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020

Haemme hyvän asenteen ja oppimiskyvyn omaavaa työntekijää Orion Oyj:lle visuaalista tarkastajaa monipuolisiin ja tarkkuutta vaativiin tehtäviin päivä/2-vuoroon määräaikaiseen työsuhteeseen Espooseen, hyvien kulkuyhteyksien varrelle.

Injektio-osastolla valmistetaan ja täytetään steriilejä valmisteita pulloihin ja ampulleihin, jotka visuaalisessa tarkastuksessa tarkastetaan käsin sekä puoliautomaattisella- ja automaattisella tarkastuslaitteella.

Visuaalisessa tarkastuksessa työskennellään pienessä tiimissä yhdessä, tai ajoittain kahdessa vuorossa siisteissä tiloissa. Visuaalisen tarkastajan työhön sisältyy tarkastusprosessiin kuuluvien vaiheiden tekeminen, laitteiden asennukset, puhdistukset, puhtaudentarkastukset ja dokumentoiminen. Työ on päivä- tai 2-vuorotyötä. Työsuhde on alkuun määräaikainen sijaisuus vuoden 2021 loppuun asti.

Odotamme sinulta kiinnostusta tuotantotyöhön sekä valmiutta ja uskallusta tarttua myös teknisiin töihin. Olet oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen sekä luonteeltasi tarkka ja huolellinen. Saat työhösi hyvän koulutuksen ja käytännön opastuksen. Tehtävä vaatii kontrasti- ja värinäöntarkastuksen, joka tehdään Orionin työterveyshuollossa.

Suoritamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluna. Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen. Lisäksi valituille henkilöille tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.