(Poistunut julkaisusta)

Visuaalinen suunnittelija, Helsinki
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Haemme nyt Pankkiliiketoiminnan henkilöasiakkaiden DIGIMYYNTI JA MARKKINOINTI ORGANISAATIOON Helsinkiin

VISUAALISTA SUUNNITTELIJAA, Helsinki

Tehtävässä pääset kehittämään pankkiliiketoiminnan henkilöasiakkaiden digitaalista asiakaskokemusta sisällön ja visuaalisuuden keinoin yhdessä Digimyynti ja markkinointi -tiimin kanssa. Suunnittelet ja tuotat visuaalisia sisältöjä ja konsepteja, joiden avulla pystymme tekemään personoitua ja skaalautuvaa mainontaa, markkinointikampanjoita, asiakasviestintää ja verkkosisältöjä monikanavaisesti ja OP:n brändi-ilmeen mukaisesti. Työsi tavoitteena on pankkiliiketoiminnan myynnin lisääminen ja asiakaskokemuksen kehittäminen monikanavaisesti.

Osallistut pankkiliiketoiminnan digimyynnin ja markkinoinnin kokonaisuuden kehittämiseen myynnin, asiakkuuksien hoidon ja digitaalisen asioinnin näkökulmasta ja tuet pankkiliiketoiminnalle asetettujen myynti- ja asiakaskokemustavoitteiden saavuttamista.

Mitä odotamme sinulta

Olet intohimoinen digitaalisten palvelujen, mainonnan visuaalisuuden ja digitaalisen asiakaskokemuksen kehittäjä graafisen tuotannon keinoin. Sinulla on jo muutaman vuoden ajalta kokemusta ja näyttöjä graafisesta suunnittelusta sekä digi- että printtikanaviin. Tuot suunnitteluun rohkeasti omaa näkemystä samalla brändiä kunnioittaen. Osaat katsoa maailmaa myös pankin asiakasnäkökulmasta.

Osaat suunnitella ja tuottaa digimarkkinoinnin aineistoja, kuten animoituja bannereita, sähköpostipohjia ja layouteja. Hallitset suunnittelutyökalut (esim. Adobe Photoshop, InDesign, Illustrator) ja takataskussasi ovat myös hyvät taidot koodaamisesta ja UX-suunnittelusta. Ymmärrät digitaalisen myynnin keinoja ja tavoiteasetantaa (mm. konversio-optimointi, A/B-testaus, analytiikan periaatteet). Sinulla on tuloksellinen, tarkka ja aikaansaava ote työhön ja pystyt hallitsemaan useampaa projektia samanaikaisesti. Omaat erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot.

Mitä saat meiltä

Sinua odottaa tehokas ja innostuneesti työhönsä suhtautuvien huippuammattilaisten tiimi. Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen roolin, jossa pääset yhdessä rakentamaan uutta ketterää toimintatapaa käytännössä. Pääset vaikuttamaan pankkiliiketoiminnan digitaalisen myynnin ja markkinoinnin kehittymiseen. Tuloksellisella työskentelyllä ja ratkaisukeskeisellä asenteellasi pystyt vaikuttamaan urapolkuusi meillä ja kannustamme ja tuemme sinua kehittymisessäsi.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Lisätietoja tehtävästä antaa Tea Koivujuuri: 0405259079.

Kerro meille lisää itsestäsi ja hae tehtävää 20.1.2019 mennessä.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.