(Poistunut julkaisusta)

Visma Academy – laajenna osaamistasi tai kehity ohjelmistokehityksen tähdeksi Vismalla Lahdessa
Saranen Consulting

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020

Kiinnostaako ura pohjoismaiden johtavassa ohjelmistoyhtiössä? Visman asiantuntijat auttavat yrityksiä ja organisaatioita tekemään asiat fiksummin uusimpaan teknologiaan pohjautuvien pilvipalveluiden avulla. Rekrytoimme ja koulutamme 15 uutta ohjelmistokehityksen tulevaisuuden tähteä Visma Solutionsille ja Visma Consultingille eri rooleihin Visma Academy -rekryohjelman (9.3.-4.9.2020) kautta Lahteen. Saat mielenkiintoiset asiakkaat, asiantuntevat kollegat ja hyvän joukkuehengen. Tule mukaan työskentelemään Vismalle, yhdelle Suomen parhaista työnantajista!

 

Visma Academy -rekryohjelma vie sinut uudelle arvostetulle urapolulle

Visma Academyssä kehitämme osaamistasi uusimpien teknologioiden parissa ja työllistyt meille Vismalle kuuden kuukauden koulutusjakson päätteeksi. Rekryohjelman aikana pääset heti kiinni kehitysprojekteihin ja kasvat tuleviin työtehtäviisi ja syvennät osaamistasi opiskelemalla 20 päivää uusinta ohjelmistokehitystä huippukouluttajien opissa. Koulutuspäivät ja kehitysprojekti kytkeytyvät saumattomasti käytännön työhön, joka varmistaa kehittymisesi huippuasiantuntijaksi yhteistyössä innostavan tiimin ja Visma-mentorin kanssa.

Visma Academyssä modernien Microsoft -teknologioiden lisäksi aiheina ovat myös tietokanta- ja rajapintaosaaminen, Web-pohjaisten palveluiden kehittäminen ja pilvipalvelut, työskentely ketterissä ohjelmistokehityksen tiimeissä, hyvät ohjelmointikäytännöt ja suunnittelumallit sekä tietoturvallinen ohjelmistokehitys ja ohjelmistotestaus. Koulutamme uudet osaajamme yhteistyössä Saranen Consultingin, Kaakkois-Suomen ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa. Teknologiakoulutuksesta vastaavat alan parhaimmat asiantuntijakouluttajat.

Olemme rekrytoineet Vismalle rekryohjelmien kautta sekä aloittelevia että kokoneempia ohjelmistokehittäjiä. Software Developer Sauli Purhonen pitää rekryohjelmaa hyvänä väylänä oppia uudet teknologiat ja päästä töihin:

”Olin tehnyt ohjelmistotuotantoa ihan kotosalla pidemmän aikaa ja siitä pääsin rekrykoulutuksen kautta Vismalle. Siellä sitten uskottiin minuun sen verran, että nyt olen saanut olla mukana isommissa ohjelmistotuotannoissa. Koulutuksessa oppi helposti uusia moderneja teknologioita, suosittelen!”

Telekommunikaatioalalta ohjelmistokehitysalalle urahypyn Vismalle tehnyt RPA/ML Product Manager Jouni Tiainen pitää rekryohjelmaa hyvänä väylänä hypätä uudelle alalle ja uuteen rooliin:

”Aikaisemmasta taustastani on ollut tosi paljon hyötyä ja Vismalla arvostettiin kaikkea sitä osaamista ja tietotaitoa, joka oli matkan varrella tarttunut. Ja sen takia vielä koulutusohjelman aikana säädettiin tulevaa työnkuvaa vastaamaan Visman tarpeita ja omia vahvuuksiani. ”

 

Löytyykö sinusta palavaa halua oppia uutta ja kehittyä mielenkiintoisiin junior- tai seniortason ohjelmistokehityksen rooleihin?

Oletko työurasi alussa hiljattain valmistunut hakija, jolta puuttuu alan työkokemus? Tai harrastatko kenties koodausta ja näet itsesi jatkossa ohjelmistokehittäjänä? Emme hae valmiita osaajia, vaan etsimme intoa ja tavoitteellisuutta kehittyä näihin tehtäviin sekä halua tehdä mielenkiintoisia projekteja kanssamme. Olet varmasti meitä kiinnostava hakija, jos sinulla on soveltuvaa teknistä taustaa koulutuksen, työkokemuksen tai harrastuneisuuden kautta, innokkuutta ohjelmointiin sekä erityisesti oikeaa asennetta ja tekemisen meininkiä. Kiinnostaako sinua mobiilipalveluiden kehittäminen todella lähelle käyttäjää, toimimaan liikkuessa ja vaihtelevissa olosuhteissa? Haluatko olla osa nykypäivän ratkaisukehitystä ja ymmärtää konepellin alta, miten nykyaikainen älypuhelin toimii? Kiinnostaako sinua tulla kehittymään oppimisennälkäisten front-end-kehittäjien joukkoon, joilla on luovaa ongelmanratkaisutaitoa ja halua luoda katseenkestäviä ratkaisuja? Etsimme Visma Academyn kautta aloittelevia ohjelmistokehittäjiä osaksi kasvutarinaamme seuraaviin junior-tason rooleihin:

  • Junior Software Developer
  • Mobile Software Developer
  • Front-end Developer

Tai oletko kenties IT-alan osaaja, joka haluat laajentaa osaamistasi uusimpiin teknologioihin tai alan vaihtaja, jolla sydän sykkii ohjelmistokehitysalalle? Onko sinulla kenties aiempaa kokemusta esimerkiksi web-pohjaisten palveluiden kehittämisestä tai kenties kokemusta ketteristä ohjelmistokehityksen menetelmistä? Meille merkitsee halu kantaa vastuuta, kyky suhtautua muutokseen positiivisella mindsetillä, rohkeus kokeilla ja kunnianhimo viedä projektit onnistuneesti maaliin. Olet varmasti meitä kiinnostava hakija, jos sinulla on käytännön kokemusta IT-alalta, projektihallinnasta tai asiakasvastuullisista rooleista. Etsimme Visma Academyn kautta myös kokeneempia ohjelmistokehittäjiä osaksi kasvutarinaamme seuraaviin senior-tason rooleihin:

  • Senior Software Developer
  • Mobile Software Developer

Tutustu tarkemmin Visma Academyyn ja haussa oleviin rooleihin: http://www.saranen.fi/rekrytointikoulutus/visma-academy

Voit hakea Visma Academy  -rekryohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työtön tai työttömyysuhanalainen, määräaikainen työsuhteesi on päättymässä tai olet koulutustasi vastaamattomissa työtehtävissä. Koulutusohjelman ajaksi tehdään koulutussopimus ja voit hakea ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea, sekä kulukorvausta.

 

Tutustu tarkemmin Visma Academyyn ja hae heti!

Toimi nopeasti, sillä arviointi- ja valintaprosessit käynnistetään jo hakuaikana! Hakuaika päättyy 17.2.2020. Valituksi tuleminen edellyttää kahden hakemuksen täyttämistä:

  1. Täytä Työhallinnon koulutushakemus sähköisesti osoitteessa: www.te-palvelut.fi/koulutushaku (Löydät koulutuksen koulutusnumerolla 690649). Tämä koulutushakemus edellyttää huolellista täyttöä, sillä esivalinta tehdään tämän hakemuksen perusteella. Perustele hakemuksesi huolellisesti.
  2. Pyydämme myös täyttämään työkokemuksesi ja osaamisesi tai liittämään oman CV:si tämän linkin kautta: https://sc.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=358 Tämä profiili on käyntikorttisi Vismalle. Anna motivaatiosi näkyä!

 

Järjestämme Visma Academyn infotilaisuuden:

·      Lappeenrannassa maanantaina 10.2.2020 klo 09:00-10:00 Visma Solutionsin tiloissa osoitteessa Valtakatu 51.

 

Kysy meiltä lisää, autamme mielellämme:

Mirja Hosionaho, Business Manager East, 044 238 2144, mirja.hosionaho@saranen.fi

Liisa Marsio, Project Manager, 040 583 8818, liisa.marsio@saranen.fi