(Poistunut julkaisusta)

Visma Academy – laajenna osaamistasi ja ota uusi suunta urallesi Vismalla Lappeenrannassa
Saranen Consulting

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020

Kiinnostaako ura pohjoismaiden johtavassa ohjelmistoyhtiössä? Haluamme kehittää sinusta Microsoft teknologioiden arvostetuimman huippuammattilaisen sinua kiinnostavaan rooliin. Visman asiantuntijat auttavat yrityksiä ja organisaatioita tekemään asiat fiksummin uusimpaan teknologiaan pohjautuvien pilvipalveluiden avulla. Rekrytoimme ja koulutamme 15 uutta ohjelmistokehityksen ammattilaista Visma Solutionsille ja Visma Consultingille eri rooleihin Visma Academy -rekryohjelman (9.3.-4.9.2020) kautta. Saat mielenkiintoiset asiakkaat, asiantuntevat kollegat ja hyvän joukkuehengen. Tule mukaan työskentelemään Vismalle, yhdelle Suomen parhaista työnantajista!

 

Visma Academy -rekryohjelma vie sinut uudelle arvostetulle urapolulle

Visma Academyssä kehitämme osaamistasi uusimpien teknologioiden parissa ja työllistyt meille Vismalle kuuden kuukauden koulutusjakson päätteeksi. Rekryohjelman aikana pääset heti kiinni kehitysprojekteihin ja kasvat tuleviin työtehtäviisi ja syvennät osaamistasi opiskelemalla 20 päivää uusinta ohjelmistokehitystä huippukouluttajien opissa. Koulutuspäivät ja kehitysprojekti kytkeytyvät saumattomasti käytännön työhön, joka varmistaa kehittymisesi huippuasiantuntijaksi yhteistyössä innostavan tiimin ja Visma-mentorin kanssa.

Visma Academyssä modernien Microsoft -teknologioiden lisäksi aiheina ovat myös Web-pohjaisten palveluiden kehittäminen ja pilvipalvelut, työskentely ketterissä ohjelmistokehityksen tiimeissä sekä syvempi käyttöliittymäohjelmointi, tietokannat ja taustapalvelinjärjestelmien kehittäminen. Koulutamme uudet huippuosaajamme yhteistyössä Saranen Consultingin, Kaakkois-Suomen ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa. Teknologiakoulutuksesta vastaavat alan parhaimmat asiantuntijakouluttajat.

Telekommunikaatioalalta ohjelmistokehitysalalle urahypyn Vismalle tehnyt RPA/ML Product Manager Jouni Tiainen pitää rekryohjelmaa hyvänä väylänä hypätä uudelle alalle ja uuteen rooliin:

”Aikaisemmasta taustastani on ollut tosi paljon hyötyä ja Vismalla arvostettiin kaikkea sitä osaamista ja tietotaitoa, joka oli matkan varrella tarttunut. Ja sen takia vielä koulutusohjelman aikana säädettiin tulevaa työnkuvaa vastaamaan Visman tarpeita ja omia vahvuuksiani. ”

 

Löytyykö sinusta palavaa halua oppia ja kokeilla uusia ratkaisuja sekä kehittyä huippuasiantuntijaksi mielenkiintoisiin ohjelmistokehityksen rooleihin?

Oletko IT-alan osaaja, joka haluat päivittää osaamisesi uusimpiin teknologioihin tai alan vaihtaja, jolla sydän sykkii ohjelmistokehitysalalle? Arvostamme käytännön kokemustasi IT-alalta, projektihallinnasta, tai asiakasvastuullisista rooleista. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla täysin valmis osaaja, sillä meille merkitsee halu kantaa vastuuta, kyky suhtautua muutokseen positiivisella mindsetillä, rohkeus kokeilla ja kunnianhimo viedä projektit onnistuneesti maaliin. Tärkeintä on kiinnostus oppia uutta. Olet varmasti meitä kiinnostava hakija, jos sinulla on soveltuvaa teknistä taustaa koulutuksen kautta tai työkokemuksesta esim. erilaisten järjestelmien, ohjelmistojen, logistiikan, huolto- ja palveluliiketoiminnan tai myynnin parista. Arvostamme erilaisuutta, joten tule meille sellaisena kuin olet! Tavoitteenamme on rekrytoida sinut ohjelman päätteeksi meille vakituiseen työsuhteeseen.

Inspiroiko sinua laajojen ja monimutkaisten ohjelmistokokonaisuuksien tai tulevaisuuden tietojärjestelmien kehittäminen asiakkaidemme liiketoiminnan tueksi? Onko sinulla kenties aiempaa kokemusta esimerkiksi web-pohjaisten palveluiden kehittämisestä tai kenties kokemusta ketteristä ohjelmistokehityksen menetelmistä? Tai haluatko olla osa nykypäivän ratkaisukehitystä mobiilipalveluiden kehittäjänä lähelle käyttäjää, toimimaan liikkuessa ja vaihtelevissa olosuhteissa? Etsimme Visma Academyn kautta myös kokeneempia ohjelmistokehittäjiä osaksi kasvutarinaamme seuraaviin senior-tason rooleihin:

  • Senior Software Developer
  • Full-Stack Developer
  • Mobile Software Developer

Tutustu tarkemmin Visma Academyyn ja haussa oleviin rooleihin: http://www.saranen.fi/rekrytointikoulutus/visma-academy

Voit hakea Visma Academy  -rekryohjelmaan, mikäli olet tällä hetkellä työtön tai työttömyysuhanalainen, määräaikainen työsuhteesi on päättymässä tai olet koulutustasi vastaamattomissa työtehtävissä. Koulutusohjelman ajaksi tehdään koulutussopimus ja voit hakea ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea, sekä kulukorvausta.

 

Tutustu tarkemmin Visma Academyyn ja hae heti!

Toimi nopeasti, sillä arviointi- ja valintaprosessit käynnistetään jo hakuaikana! Hakuaika päättyy 17.2.2020. Valituksi tuleminen edellyttää kahden hakemuksen täyttämistä:

  1. Täytä Työhallinnon koulutushakemus sähköisesti osoitteessa: www.te-palvelut.fi/koulutushaku (Löydät koulutuksen koulutusnumerolla 690649). Tämä koulutushakemus edellyttää huolellista täyttöä, sillä esivalinta tehdään tämän hakemuksen perusteella. Perustele hakemuksesi huolellisesti.
  2. Pyydämme myös täyttämään työkokemuksesi ja osaamisesi tai liittämään oman CV:si tämän linkin kautta: https://sc.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=358 Tämä profiili on käyntikorttisi Vismalle. Anna motivaatiosi näkyä!

 

Järjestämme Visma Academyn infotilaisuuden:

·      Lappeenrannassa maanantaina 10.2.2020 klo 09:00-10:00 Visma Solutionsin tiloissa osoitteessa Valtakatu 51.

 

Kysy meiltä lisää, autamme mielellämme:

Mirja Hosionaho, Business Manager East, 044 238 2144, mirja.hosionaho@saranen.fi

Liisa Marsio, Project Manager, 040 583 8818, liisa.marsio@saranen.fi