(Poistunut julkaisusta)

VIRTUALISOINTIASIANTUNTIJA
Helsingin yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2018

Tule Tietotekniikkakeskuksen Kapasiteettipalvelut-ryhmään VMware-järjestelmät hallitsevaksi

VIRTUALISOINTIASIANTUNTIJAKSI

Kapasiteettipalvelut-ryhmälle kuuluu yliopiston keskeisten konesalien, palvelimien, tallennus- ja varmuuskopiointijärjestelmien ylläpito ja kehitys.

Konesaliemme virtualisointiratkaisuna (palvelimet ja työasemat) käytetään pääasiassa VMware-tuotteita, mutta myös KVM-osaamisesta on hyötyä. VMware-ympäristöissämme on noin 50 alustapalvelinta, joissa pyörii 1500 virtuaalipalvelinta.

Olemme rakentamassa ratkaisuja tämän päivän ja tulevaisuuden yliopiston tarpeisiin: kehitämme modernia tietotekniikkainfrastruktuuria ja tuemme yliopistolaisten digitaalisten palveluiden kehittämistä. Keskeisiä arvojamme ovat laadukkaat palvelut, osaamisen kehittäminen sekä avoin ja kokeileva toimintakulttuuri. Ryhmässämme on yhteisöllinen ja toisiamme kannustava työilmapiiri. Teemme, koska osaamme ja osaamme, koska teemme.

Odotamme sinulta:

  • virtualisointitekniikkojen hyvää tuntemusta
  • innostunutta otetta
  • oppimiskykyä ja motivaatiota huolellisuuteen
  • kykyä soveltaa omaa osaamistasi
  • yhteistyökykyä.

Hyvät yhteistyö- ja kommunikaatiotaidot ovat korvaamattomat, sillä työ on yhteispeliä teknisten asiantuntijoiden ja yliopiston muun toiminnan asiantuntijoiden kanssa.

Tehtävä on vakinainen, ja siinä on kuuden kuukauden koeaika. Tehtävän alkupalkkaus sijoittuu 3.400 - 4.000 euroon yhdessä sovitun tehtävänkuvan perusteella. Voit esittää palkkatoiveen.

Työskentelypaikka sijaitsee Viikin kampuksella, jossa myös tietotekniikkakeskuksen (https://www.helsinki.fi/fi/it/tietotekniikkakeskus) tilat pääasiassa sijaitsevat.

Annan mielelläni lisätietoja: Seppo Syrjänen, seppo.syrjanen@helsinki.fi, 050 554 4426.

Lue kuinka hyvin Tiken töissä viihdytään https://www.helsinki.fi/fi/it/mahtavat-kollegat-avoimen-datan-edellakavija-nain-tikella-viihdytaan.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa Helsingin yliopiston sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta https://www.helsinki.fi/fi/avoimet-tyopaikat/virtualisointiasiantuntija viimeistään 6.1.2019, aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Sinun ei tarvitse täyttää järjestelmässä kuin henkilötietosi ja liittää mukaan CV ja lyhyt hakemus, jossa kerrot osaamisestasi. Mahdolliset hakujärjestelmän tekniseen toimintaan liittyvät yhteydenotot: hr-tike(at)helsinki.fi. Voit myös lähettää hakemuksen ansioluetteloineen Sepolle osoitteessa https://securemail.helsinki.fi.

Helsingin yliopisto kuuluu maailman parhaiden monitieteisten tutkimusyliopistojen joukkoon. Tietotekniikkakeskus on 200 henkilön asiantuntijayksikkö, joka vastaa yliopiston tietotekniikkainfrastruktuurista ja -palveluista.

Lue meistä lisää http://www.helsinki.fi/fi/it ja Helsingin yliopistosta: http://www.helsinki.fi/.