(Poistunut julkaisusta)

Vironkielentaitoinen Service Desk -henkilö
Barona IT Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2020

Haluaisitko työskennellä ympäristössä, jossa voit yhdistää sekä ihmisten parissa työskentelyn ja tietotekniikan? Nautitko asiakkaiden palvelemisesta ja kimuranttien tietoteknisten ongelmien ratkomisesta? Taittuuko sinulta suomen kielen lisäksi erinomaisesti myös viron kieli?

Me Barona IT:llä etsimme asiakkaallemme vironkielentaitoista ja asiakasrajapinnassa luontevasti toimivaa osaajaa IT-tuen tehtäviin Service Deskiin.

Työ Service Deskissä pitää sisällään IT-palvelupyyntöjen vastaanottamista ja käsittelemistä sekä teknistä asiakaspalvelua etähallinnan, puhelimen ja sähköpostin avulla. Työssäsi pääset ratkomaan monipuolisia teknisiä ongelmia ja siten hyödyntämään aikaisempaa kokemustasi, sekä ennen kaikkea kehittämään omia IT-taitojasi. IT-taitojen lisäksi asiakaspalvelu on hyvin keskeisessä roolissa tässä tehtävässä, ja siksi toivomme, että toimit luontevasti ja ystävällisesti asiakkaiden kanssa niin suomen kuin viron kielellä.

Toivomme sinulta jo hieman aikaisempaa kokemusta IT-alalta. Persoonaltaan tehtävään sopii henkilö, joka viihtyy nopeatempoisessa ympäristössä ja on halukas työskentelemään yhteistyössä muiden tiimijäsenten kanssa. Toivomme myös kärsivällistä ja pitkäjänteistä työskentely otetta.

Tehtävään edellytämme:

• soveltuvaa IT-alan tutkintoa tai alan opintoja

• osaamista Windows 10 -käyttöjärjestelmästä (asennukset ja ongelmanratkonta)

• positiivista ja asiakaslähtöistä työskentelyotetta

• sujuvaa suomen- ja vironkielentaitoa

Tarjoamme:

• mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön

• mahdollisuuden kehittää osaamistasi IT-alalla

• loistavan tiimin työsi tueksi

Tehtävään valitulle henkilölle teetetään henkilöturvallisuusselvitys, jonka läpäiseminen on edellytys työsuhteen solmimiselle.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi ja lisäät mukaan CV:si.