(Poistunut julkaisusta)

Viron kieltä osaava tekninen palveluneuvoja, kokoaikainen, Helsinki
Studentwork

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2021
Pystytkö hallitsemaan useita tukitilanteita samanaikaisesti? Löytyykö sinulta tässä roolissa hyödyllisiä pehmeitä taitoja, kuten täsmällisyyttä, paineensieto- ja kuuntelukykyä? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme tekninen palveluneuvoja!
Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme täsmällistä teknistä palveluneuvojaa vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle.

Teknisen palveluneuvojan tehtävässä autat asiakkaita kaikissa tietotekniikkaan liittyvissä tukikysymyksissä ja palvelupyynnöissä. Tässä roolissa menestymistä tukevat tärkeimmät pehmeät taidot ovat täsmällisyys, paineensietokyky ja kuuntelukyky.

Asiakasyritys on yksi maailman suurimmista ICT-palveluyrityksistä, joka haluaa hakuprosessin keskittämisen vuoksi pysyä anonyymina. Asiakasyrityksen nimi paljastetaan hakijoille haastatteluvaiheessa.

Ennen työsuhteen alkua hakijasta teetetään turvallisuusselvitys.

Pääasialliset tehtävät
 • Teknisen tuen tarjoaminen loppukäyttäjäpalvelussa kaikissa tietotekniikkaan liittyvissä tukikysymyksissä ja palvelupyynnöissä
 • Tapahtumien ja työpyyntöjen vastaanottaminen ja hallinta
 • Erilaiset käyttövaltuushallintatehtävät
 • Loppukäyttäjien informointi palvelupyyntöjen tilasta
 • Asiakaskohtaisen ohjeistuksen ylläpito
Odotamme sinulta
 • Relevanttia koulutaustaa (esim. tietojenkäsittelyn datanomi)
 • Hyvää tietoteknistä osaamista (käyttöjärjestelmät, laiteympäristöt, ohjelmistot ja mobiililaitteet)
 • Erinomaisia asiakaspalvelutaitoja
 • Korkeaa paineensieto- ja organisointikykyä
 • Sujuvaa suomen, englannin ja viron kielen taitoa
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden
 • Mahdollisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta yhdessä maailman suurimmassa ICT -palveluyrityksessä
 • Hyvän perehdytyksen
 • Erinomaiset työsuhde-edut
 • Kannustavan työyhteisön tuen
 • Mahdollisuuden tehdä töitä etänä
Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 5.2.2021, mutta nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager (marjukka.laakso@studentwork.com). Huomioithan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan mailitse, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen.

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme
Me Studentworkilla uskomme, että työssä menestymiseen ei välttämättä aina tarvita pitkää työkokemusta, vaan pehmät taidot ja halu kehittyä kantavat pitkälle. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu persoonallisuusarviointi, joka kartoittaa roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa lyhyemmänkin työkokemuksen omaavia osaajia tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin.

Meidän kautta hakiessasi saat tekemääsi persoonallisuusarvointiin perustuvan henkilökohtaisen palauteraportin myös itsellesi myöhempää käyttöä varten. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Studentwokilla että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin.

Lisätietoa Studentworkista
Studentwork on pehmeisiin taitoihin keskittyvän rekrytoinnin johtava toimija, joka toimii pohjoismaisesti sekä työnhakijoiden että työnantajien luotettuna neuvonantajana.
Me autamme työnhakijoita löytämään oman unelmatyönsä tunnistamalla heidän pehmeät taitonsa sekä piilevän potentiaalin. Käyttämiemme persoonallisuusarviointiemme avulla pystymme tunnistamaan työnhakijoiden vahvuudet paremmin sekä vähentämään heidän osaamiseensa liittyviä ennakkoluuloja.

Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään!