(Poistunut julkaisusta)

Viroa osaava tuotantotyöntekijä, PIKAHAKU
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2020

Elintarviketeollisuudessa toimiva pohjoismainen asiakkaamme etsii riveihinsä täydennystä tuotantotyöntekijästä.  Yrityksen eritysosaamista ovat nousevat ruokatrendit erityisesti urheilun lisäravinteiden ja kaurapohjaisten meijerituotteiden alueilla.  Toistaiseksi vielä pienehkössä, joskin kasvavassa yrityksessä pääset osaksi mukavaa työyhteisöä ja saat vastuuta omalla alueellasi.

Työpäiväsi Työpäiväsi vietät elintarvikealan tuotantolaitoksessa monipuolisissa tuotannon tehtävissä. Työhön sisältyy sekä itsenäistä että tiimissä tehtävää työtä. Työparisi on vironkielinen - tästä syystä toivommekin, että työskentelet sujuvasti viroksi. Työpäiviisi voi kuulua niin pakkaamista kuin koneen käyttöä ja muita tuotannon töitä.

Arvostamme

  • Motivaatiota kehittyä ja oppia alan hommat
  • Innostusta ja työteliästä otetta päivän askareisiin
  • Viron kielen osaamista
  • Vähintään perustasoista fyysistä kuntoa

Trukinajotaidosta on hyötyä, mutta se ei ole vaatimus. Tärkeintä on timanttinen asenne töihin ja viron kielen osaaminen.

Tarjoamme sinulle

Asiakkaallamme saat pitkäaikaisen työn lisäksi mukavan ja reilun työporukan ja johdon. Tiimissä on hyvä henki ja työpäivät sujuvat nopeasti hyvässä seurassa. Saat vastuuta ja joustava työaika helpottaa arkea mukavasti. Saat myös mahdollisuuden käyttää osaamistasi ja tietysti oppia uutta.

Lisäksi WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa, vakaassa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin, olit sitten kokenut konkari tai aloittelemassa työuraasi. Saat työntekijänämme kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti. Asiakasyrityksessämme toivotaan sinun jäävän työskentelemään suoraan heidän kirjoilleen puolen vuoden vuokratyösuhteen päätyttyä.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Olemme sinuun yhteydessä viimeistään hakuajan päätyttyä. Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Heini Feodorow
044 060 4002 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.30)

Avainsanat: tuotantotyöntekijä, operaattori, koneenkäyttäjä, pakkaaja,