(Poistunut julkaisusta)

Virka-apulaisrehtori
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2018

Määräaikainen virka  alkaen 25.02.2019 (päättyy 08.01.2020)
Hakuaika päättyy 17.12.2018  kello 16:00
Mikkolan koulu, Venuksentie 2 01480 Vantaa
Sivistystoimi, Suomenkielinen perusopetus
Työavain 3-1194-18

Mikkolan koulussa on avoimena virka-apulaisrehtorin sijaisuus aikavälille 25.2.2019 - 8.1.2020. Haemme virka-apulaisrehtoriksi opetuksen kehittämisestä kiinnostunutta osaajaa, jolla on vahvaa pedagogista osaamista sekä hyvät henkilöstöjohtamisen taidot. Virka-apulaisrehtori kuuluu koulun johtoryhmään ja hänen tehtävänään on johtaa oppilashuoltotyötä yhdessä rehtorin kanssa.

Arvostamme joustavuutta ja innovaatiokykyä sekä taitoa työskennellä tiimimäisesti moniammatillisissa työyhteisöissä. Katsomme eduksi hakijan tuntemuksen alakoulun nivelvaiheiden ja alkuopetuksen suhteen.

Mikkolan koulu on yhtenäiskoulu, jossa opiskelee n. 810 oppilasta vuosiluokilla 1-9. Koulussa on yleisopetuksen luokkia, musiikkiluokkia, integraatioluokkia, erityisopetuksen pienryhmiä sekä maahanmuuttajien valmistavaa opetusta. Koulu sijaitsee Korsossa Lahdenväylän ja pääradan välisellä alueella, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Toimintaa on kahdessa nykyaikaisessa ja viihtyisässä koulurakennuksessa, joissa on ajanmukainen opetusvälineistö. Opetushenkilöstöä koulussa on n. 80.

Mikkolan koulu toimii tiimiorganisaationa, jossa opettajat työskentelevät pääsääntöisesti työpareittain. Oppilaiden tarpeisiin vastataan joustavilla opetusjärjestelyillä, joita kehitetään jatkuvasti. Oppilashuolto toimii tehokkaasti verkottuen myös toisen ja kolmannen sektorin toimijoiden kanssa. 

Kelpoisuusehto:  Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.

Lasten (alle 18 vuotta) kanssa työskentelevien tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä.

Työsuhteen tietoja:
Sopimusala: Opetusalan virka- ja työehtosopimuksen mukainen

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.