(Poistunut julkaisusta)

Virka-apulaisrehtori, Martinlaakson koulu
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Perusopetus
Martinlaakson koulu

Martinlaaksonpolku 9, 01620 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.08.2021 - 


Haemme virka-apulaisrehtoria (virka, kokonaistyöaika) vakinaiseen palvelussuhteeseen Martinlaakson kouluun 1.8.2021 alkaen. 

Virka-apulaisrehtori toimii rehtorin työparina ja johtaa osaltaan koulun toimintaa kaupunkistrategisten tavoitteiden mukaisesti. Hän johtaa yhdessä rehtorin kanssa koulun pedagogista toimintaa sekä tila- ja turvallisuusasioita. Virka-apulaisrehtori osallistuu henkilöstöjohtamiseen yhteistyössä rehtorin kanssa ja toimii esihenkilönä.  Virka-apulaisrehtorilta edellytetään  taitoa johtaa omien vastuualueidensa prosesseja itsenäisesti yhteistyössä rehtoritiimin, johtoryhmän ja yhteisöllisen hyvinvointiryhmän kanssa.

Martinlaakson koulu on vuonna 2012 toimintansa aloittanut yhtenäiskoulu vuosiluokille 1-9. Koulurakennus sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Länsi-Vantaan Martinlaaksossa. Koulussamme työskentelee päivittäin reilut 100 aikuista.

Koulumme tarjoaa opetuspalveluja kaikille lähialueen lapsille. Huolehdimme yhdessä yli 900 oppilaan opetuksesta ja kasvatuksesta. Käytössämme meillä on nykyaikaisesti varustellut opetustilat. Koulumme langaton verkko sekä opettajien ja oppilaiden käytössä olevat chromebookit  mahdollistavat nykyaikaisen tieto- ja viestintätekniikan hyödyntämisen opetuksessa. Martsarissa toimivat musiikkiluokat vuosiluokilla 3-9.

Tutustu Martinlaakson koulun toimintaan

Koulun työyhteisö on toimiva ja tiimiytetty. Toivomme joukkoomme yhteistyökykyistä, oma-aloitteista ja idearikasta kasvatustyön ammattilaista, joka on valmis tuomaan oman panoksensa koulun kehittämiseen ja yhteisölliseen työhyvinvointiin. Martinlaakson koulussa on käytössä ns. kolmen rehtorin johtamisjärjestelmä: rehtori ja kaksi virka-apulaisrehtoria.

Edellytämme taitavaa pedagogista osaamista. Arvostamme lämmintä ja välittävää otetta oppilaisiin, järjestelmällisyyttä, sekä kokemusta monikulttuurisesta koulusta.

Tutustu opettajan työhön vantaa.fi:ssä.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virkasuhde

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Rehtori

Snellman Ursula

043-8249 039

ursula.snellman@vantaa.fi

Tavoitettavissa virka-aikanaVantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.