Virka-apulaisrehtori, Lehtikuusen koulu
Vantaan kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Perusopetus
Lehtikuusen koulu

Hiirakkotie 9, 01200 Vantaa

 Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.08.2021 - 


Lehtikuusen yhtenäiskoulu sijaitsee Hakunilassa erinomaisten liikunta- ja luontoalueiden läheisyydessä. Koulussamme opiskelee vuosiluokilla 1-9 noin 1020 oppilasta ja heidän kanssaan työskentelee 86 opettajaa, 11 koulunkäynninohjaajaa ja neljä monikielistä ohjaajaa. Koulumme oppilasaines on kansainvälinen ja olemme alueen aktiivinen keskus. Vahvuuksiamme ovat kielitietoisuus, laadukas oppilaita osallistava perusopetus, työelämäpainotteinen ohjaus ja musiikki- sekä matematiikkaluokkatoiminta. Teemme töitä oppilaan kokonaisvaltaisen kouluhyvinvoinnin puolesta ja myös henkilöstön hyvinvointi on meille tärkeää. Olemme mukana useassa oppilaan tasa-arvoista kouluarkea ja tulevaisuutta rakentavassa hankkeessa.

Lehtikuusen koulussa toimitaan jaetun johtajuuden periaatteiden mukaisesti. Tiimiorganisoituneessa työyhteisössämme tehdään töitä tosissaan, muttei kuitenkaan totisena. Oppivan yhteisömme jäsenet ovat aktiivisia kasvatuksen ja opetuksen ammattilaisia ja pedagogisia kehittäjiä. Vuorovaikutussopimus ohjaa kouluyhteisömme kaikkia jäseniä ystävälliseen ja arvostavaan puheeseen sekä ratkaisukeskeiseen työotteeseen. Onnistuakseen Lehtikuusen koulussa kaikilta koulun aikuisilta edellytetään erityisen vahvoja kohtaamisen, eriyttämisen ja ryhmänhallinnan taitoja.

Oppilaiden mielestä hyvän rehtorin tulee olla tiukka, mutta huumorintajuinen. Hänen pitää olla mukana koulun yhteisissä tilaisuuksissa. Jonkun verran rehtorilta tarvitaan oppilaiden mielestä myös kärsivällisyyttä, mutta erityisen paljon hyvää tuulta ja positiivisuutta.

Haemme Lehtikuusen kouluun virka-apulaisrehtoria, jolla on taitoa johtaa omien vastuualueidensa prosesseja itsenäisesti yhteistyössä rehtoritiimin, johtoryhmän ja yhteisöllisen hyvinvointiryhmän kanssa. Edellytämme osallistavaa, innostavaa ja valmentavaa työotetta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Tutustu Lehtikuusen kouluumme tarkemmin Instagramissamme ja koulumme kotisivuilla.

Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Nykyaikaisissa oppilaitoksissamme arvostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä. 


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus. 

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Palkkaus: OVTES

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virkasuhde

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Rehtori Kuosmanen Elina

040-5135211

elina.kuosmanen@vantaa.fi


Tavoitettavissa Arkipäivisin klo 8-16

Aluepäällikkö Niina Korko niina.korko@vantaa.fi

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1411050
  • Tehtäväalue: Koulutus ja opetus
  • Työsuhde: Vakinainen virka
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 1.2.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa, Uusimaa