(Poistunut julkaisusta)

Virka-apulaisrehtori, Jokiniemen koulu
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, perusopetus
Jokiniemen koulu, Vantaa

Valkoisenlähteentie 51, 01370 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.08.2019 -


Jokiniemen koulu on Tikkurilassa sijaitseva yhtenäiskoulu. Koulussa työskentelee noin 800 oppilasta ja 110 aikuista. Yleisopetuksen ryhmien lisäksi koulussa on vammaisopetuksen ryhmiä vuosiluokille 1–9 ja paja-ryhmiä vuosiluokille 7-9.

Haemme Jokiniemen kouluun innostavaa ja kehittämisorientoitunutta virka-apulaisrehtoria, jolla on valmiudet toimia rehtorin aktiivisena työparina uuden opetussuunnitelman ja jaetun johtajuuden hengen mukaisesti.

Edellytämme kykyä johtaa tiimimäisesti organisoitunutta työyhteisöä valmentavalla työotteella. Arvostamme hyviä henkilöstöjohtamis- ja yhteistyötaitoja niin organisaation sisällä kuin verkostoissakin.

Rehtorin ja virka-apulaisrehtorin apuna koulun johtamisessa toimivat aktiivinen johtoryhmä sekä yhteisöllinen hyvinvointiryhmä. Tiivis alueellinen ja kaupunkitasoinen rehtoriverkosto yhdessä perusopetuksen tukipalveluiden kanssa mahdollistavat rehtoreillemme vahvan ammatillisen tuen ja jatkuvan työssä kehittymisen mahdollisuuden.

Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Nykyaikaisissa oppilaitoksissamme arvostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä. Tutustu opettajan työhön Vantaalla tästä.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.


Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa
Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen
Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: 36 h 45 min/viikko


Yhteystiedot:
Aluepäällikkö Korko Niina
+358404806596

niina.korko@vantaa.fi

Tavoitettavissa arkisin klo 8-16

Kolho-Venäläinen Leena / Jokiniemen koulun rehtori +358400971986

leena.kolho-venäläinen@vantaa.fi

Kalo Ilkka +358407071115

ilkka.kalo@vantaa.fi


Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.
Haethan paikkaa vain sähköisesti.