(Poistunut julkaisusta)

Virka-apulaisrehtori, Aurinkokiven koulu
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, perusopetus
Aurinkokiven koulu

Aurinkokivenkuja 1, 01700 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.08.2019-


Aurinkokiven koulu sijaitsee Kivistön suuralueella, lähellä Kivistön asemaa. Se on osa Aurinkokiven palvelukeskuksen luovaa, yhteisöllistä ja kestävän kehityksen periaatteilla toimivaa palveluympäristöä. Koulussa on tällä hetkellä 430 oppilasta vuosiluokilla 1-6. Koulu kasvaa lukuvuoden 19-20 alkaessa n. 880 oppilaan yhtenäiskouluksi (1.-9.lk).

Palvelukeskuksessa toimivat myös päiväkoti, oppilashuolto, äitiys- ja lastenneuvola, musiikkiopisto sekä kuvataidekoulu. Moniammatillinen yhteistyö on arkipäivää ja edellyttää kaikilta työyhteisön jäseniltä joustavuutta ja tahtoa rakentaa yhteisöllisesti toimivaa palvelukeskusta.

Haemme Aurinkokiven kouluun innostavaa ja kehittämisorientoitunutta apulaisrehtoria, jolla on valmiudet toimia yhdessä rehtorin kanssa vahvana pedagogisena johtajana uuden opetussuunnitelman ja jaetun johtajuuden hengen mukaisesti.

Edellytämme kykyä johtaa tiimimäisesti organisoitunutta työyhteisöä valmentavalla työotteella. Arvostamme hyviä henkilöstöjohtamis- ja yhteistyötaitoja niin organisaation sisällä kuin verkostoissakin.

Rehtori ja apulaisrehtori johtavat koulua yhdessä aktiivisen johtoryhmän sekä yhteisöllinen hyvinvointiryhmän kanssa. Tiivis alueellinen ja kaupunkitasoinen rehtoriverkosto yhdessä perusopetuksen tukipalveluiden kanssa mahdollistavat rehtoreillemme vahvan ammatillisen tuen ja jatkuvan työssä kehittymisen mahdollisuuden.

Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen. Nykyaikaisissa oppilaitoksissamme arvostetaan laadukkaan kasvatuksen ja opetuksen lisäksi kansainvälisyyttä, monikulttuurisuutta ja yhteisöllisyyttä. Tutustu opettajan työhön Vantaalla tästä.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus. Opetushallinnon tutkinto.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.


Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa
Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen
Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: 36 h 45 min/viikko


Yhteystiedot:
Rehtori Silander Sari
+358407783594

etunimi.sukunimi@vantaa.fi

Tavoitettavissa Virka-aikana

Ilkka Kalo, perusopetuksen johtaja +358407071115 etunimi.sukunimi@vantaa.fi

Kirsi Kolu, aluepäällikkö, +358407334239 etunimi.sukunimi@vantaa.fi


Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.
Haethan paikkaa vain sähköisesti.