(Poistunut julkaisusta)

Virittäjiä elektroniikkateollisuuden asiakkaallemme
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2019

Haemme elektroniikkateollisuudessa toimivalle, kansainväliselle asiakkaallemme VIRITTÄJIÄ.

 

Aiempi työkokemus alalta ei ole välttämättömyys, mutta työ vaatii näppäräsormisuutta sekä hyvää koordinaatiokykyä ja etenkin käden ja silmän luontainen yhteistyökyky auttaa työssä jo pitkälle. Kyky tehdä työtä käsillä ja seurata samaan aikaan näyttöä on olennainen osa työtä, joten jos esimerkiksi hallitset hyvin pelikonsolit tai olet kymmensormijärjestelmän taituri, voit olla etsimämme henkilö. Tehtävään valituille teetetään suppea turvallisuusselvitys, joten odotamme nuhteetonta taustaa.

 

Työ vaatii rutiininsietokykyä sekä kykyä mukautua nopeastikin muuttuviin tilanteisiin. Persoonana olet oma-aloitteinen, motivoitunut oppimaan uutta ja haluat tehdä työsi laadukkaasti.

 

Työ on keskeytyvä 3-vuorotyö, joten viikonloput ovat vapaita. Työt alkavat sopimuksen mukaan heti tai tarpeen mukaan. Töitä on tarjolla alkuun elokuun loppuun saakka, mutta töiden jatkuminen yli syksyn on hyvinkin todennäköistä.

 

Ensimmäinen askeleesi kohti uusia haasteita on jättää työhakemus ja CV sivujemme www.adecco.fi kautta ja tuoda paras osaamisesi esille viimeistään 21.07.2019. Jos tehtävä kiinnostaa, nopeus on valttia, sillä paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Sanna Räisänen, sanna.raisanen@adecco.fi, p. 0406493121 (lomalla 01.07.2019 – 07.07.2019).