(Poistunut julkaisusta)

Viriketoiminnan ohjaaja, Espoon keskuksen palvelukeskus
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2020

Viriketoiminnan ohjaaja työskentelee Espoon keskuksen palvelukeskuksessa. Tehtäviin kuuluu palvelukeskuksen asiakkaiden neuvominen ja ohjaaminen, sekä ryhmätoiminnan koordinoiminen ja verkostoyhteistyö muiden toimijoiden kanssa. Työhön kuuluu myös palvelukeskuksen tilojen varauksien hoitaminen.

Työpaikan nimi: Espoon keskuksen palvelukeskus, Kamreerintie 3, Espoontorin kauppakeskus, 3. krs, 02770.

Työaika: 38h 45min / viikko, klo 8-16, pääsääntöisetsi arkisin

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva alan kouluasteen ammatillinen tutkinto.

Tehtävässä edellytetään kokemusta ikääntyneille suunnattujen palveluiden toiminnasta, kokemusta ryhmätoimintojen organisoimisesta ja ohjaamisesta. Edellytetään myös asiakaspalveluhenkisyyttä.

Arvostamme kokemusta vanhustenpalveluista sekä kykyä palvella asiakkaitamme myös ruotsiksi ja englanniksi.

Espoon kaupungin vanhusten palveluihin kuuluvat Seniorineuvonta ja palveluohjaus Nestori, kotihoito, Espoon sairaala ja pitkäaikaishoito. Kotihoidossa tavoitteenamme on mahdollistaa turvallinen elämä omassa kodissa toimintakyvyn heikkenemisestä huolimatta. Sairaalan monipuolinen toiminta on kohdennettu akuuttien sairauksien lyhytaikaiseen hoitoon ja kuntoutukseen. Pitkäaikaishoidossa tarjoamme kodinomaista hoivaa ympärivuorokautisissa yksiköissä. Myös pitkäaikaishoidon tulee olla elämänmakuista ja ikäihmisen toimintakykyä tukevaa.

Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot