Virastomestari
Kansallisarkisto

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2020

Viran/tehtävän kuvaus

Kansallisarkisto hakee palveluhenkistä ja aloitteellista virastomestaria vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävän sijoituspaikka on Helsinki.

Hakuaika päättyy 30.11.2020 klo 16.15.

Virastomestarin monipuoliseen toimenkuvaan sisältyy muun muassa kiinteistö-, turvallisuus- ja kuljetustehtäviä. Virastomestari osallistuu Kansallisarkiston tapahtumien järjestelyihin, joissa hänen vastuitaan voivat olla muun muassa opastus, järjestyksenvalvonta, valo-, ääni- ja esitystekniikka sekä kalustejärjestelyt. Virastomestari vastaa yhdessä muun tiimin kanssa postin kulusta Kansallisarkiston Helsingin toimipisteissä. Työhön sisältyy ilta- ja viikonlopputyötä sekä fyysisiä työsuoritteita, esimerkiksi arkistoaineistojen siirtelyä.

Turvallisuusselvitys

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014).
Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Hakijalta odotamme

Hakemamme henkilö on luotettava ja vastuullinen tiimipelaaja sekä asiakaspalvelija. Odotamme halua kehittyä tehtävässä sekä aktiivista osallistumista toimitilapalveluiden jatkuvaan parantamiseen.

Odotamme myös tapahtuma- ja turvallisuustekniikan edellyttämää tietoteknistä osaamista sekä AV-osaamista. Muu tekninen osaaminen, esim. talotekniikka, sekä kätevät kädet katsotaan eduksi. Tarvitset myös B-ajokortin ja turvallisen kuskin taidot. Relevanttia on kokemus ainakin asiakaspalvelusta, turvallisuusalalta tai kiinteistönhoidosta.

Työssä tarvittava kielitaito

Julkisyhteisöjen henkilöstöltä vaadittavasta kielitaidosta annetun lain (424/2003) 6 §:n mukainen suomen ja ruotsin kielen taito. Hyvä englannin ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Palkkaukseen liittyvät tiedot

Virka on sijoitettu Kansallisarkiston palkkausjärjestelmässä vaativuustasolle 6. Palkan vaihteluväli on 2195,48 - 3183,44 €/kk.

Muut tehtävään liittyvät tiedot

Tehtävän sijoituspaikka on Helsinki.
Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1399520
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu/palvelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki
  • Lisätietoja antaa: immo.aakkula@arkisto.fi