(Poistunut julkaisusta)

Virastomestari
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2019

Meillä tehdään kestävää työtä ja parempaa maailmaa. Etsimme ammattimaiseen ja aktiiviseen tiimiimme sopivaa

 

VIRASTOMESTARIA

 

huolehtimaan asiakaskohteidemme arjen mutkattomasta sujuvuudesta reippaalla ja rohkealla asenteella. Työhön kuuluu monipuolisesti erilaisia virastomestarin töitä, mm. asiakkaiden vastaanottamista ja opastamista, toimistotehtäviä kuten postitusta, skannausta ja arkistointia, avainhallintaa, infopisteen hoitoa sekä laitteiden ja tietotekniikan käyttöopastusta ja ylläpitoa. Työtä tehdään oppilaitosympäristöissä Oulun pohjoisosissa. Työ on osa-aikatyö ja työaika sijoittuu arkisin klo 8:00-16:00 välille.

 

Etsimme asiakaspalvelun ammattilaista, joka ymmärtää myös jonkin verran kiinteistötekniikan päälle. Eli ymmärrät, mitä eroa on esimerkiksi lampun vaihdolla tai ilmastointijärjestelmillä. Sinua on kehuttu oma-aloitteiseksi ja asiakasrajapinnassa uiskentelet kuin kala vedessä. Hakijoilta edellytetään virastomestarin ammattitutkintoa, vähintään kahden vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä (aulapalvelu/vahtimestari/virastomestari) sekä voimassa olevaa EA 1 –korttia. Työn liikkuvuuden vuoksi B ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä. Työ sisältää vaihtelevia asiakaspalvelutilanteita, joten edellytämme lisäksi sujuvaa suomen kielen taitoa. 

 

Tarjoamme sinulle vakituisen osa-aikatyön mielenkiintoisessa toimintaympäristössä. Työsuhde-etuihimme kuuluu mm. tavallista laajempi työterveyshuolto, sairauskassa, henkilökuntakerhot sekä liikunta- ja kulttuurisetelit. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia.


Kiinnostuitko? Täytä hakemus mahdollisimman pian osoitteessa www.lt.fi/toihin klikkaamalla oheista linkkiä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Tutustu samalla henkilöstöetuihimme ja L&T:n monipuoliseen toimintaan muutenkin, saatat yllättyä!

 

Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi