(Poistunut julkaisusta)

Virastomestari Ylikiiminkiin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2019

Haemme nyt aurinkoisen asiakaspalveluasenteen omaavaa VIRASTOMESTARIA Ylikiiminkiin.


Työtehtävääsi virastomestarina kuuluu monipuoliset turvallisuuteen, asiakaspalveluun sekä kiinteistöjen tekniseen toimivuuteen liittyvät palvelut. Mm. turvallisuuden seuranta, kehittäminen sekä parantaminen, asiakaspalvelu, neuvonta, opastus, työajan- ja kulunvalvontaohjelmiston hallinnointi sekä muut monimuotoiset palvelutehtävät. Työaikasi on ma-pe klo 8-16, työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. 

Odotamme sinulta joustavaa työotetta ja erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Osaat pitää monia lankoja käsissäsi, sinulla on tilannetajua ja reagointikykyä ja aito ystävällinen hymysi kestää kiireenkin keskellä. Olet helposti lähestyttävä asiakaspalvelun ammattilainen joka hallitsee myös teknistä osaamista sekä tuntee nykypäivän tietotekniikan ja AV-laitteet ja pystyy myös opastamaan tarvittaessa muita laitteiden käytössä. Sinulla on mielellään tehtävään soveltuva perustutkinto ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Työskentely ympäristösi on koulu- ja päiväkoti maailma, joten olethan sopiva sellaiseen sekä esität nuhteettoman taustasi rikostaustaotteella. 

ISS:llä saat kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 21.6.2019. Työ alkaa elokuussa 2019.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -