(Poistunut julkaisusta)

Virastomestari, Suomen Akatemia, Helsinki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2019
Haemme asiakkaallemme Suomen Akatemialle virastomestaria määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.7-31.10.2019. Määräaikaisuuden syy on tehtävien tilapäinen järjestely. Tunteja on tarjolla keskimäärin 22h/vko ja työtä voi tehdä joko neljänä päivänä viikossa, tai sitten kolmena päivänä viikossa sovitun tuntimäärän mukaan toimistotyöaikaan. Työsuhde solmitaan työntekijän ja StaffPoint Oy:n välille.

Virastomestarin pääasiallisiin työtehtäviin kuuluu toimitilojen kunnon seuranta ja yhteydenpito tarvittaessa vuokranantajaan, kokouspalvelut (mm. kannettavien tietokoneiden toimitus, av-laitteiden käytettävyys, puhelinneuvottelut, tilajärjestelyt), monitoimilaitteista (kopiokoneista) ja kopiokonetarvikkeista huolehtiminen, pienehköjä kalustejärjestelyjä ja työpisteiden ergonomiatarkistuksia. Näiden lisäksi tehtävään kuuluu erilaisia toimeksiantoja, esim. pienhankintoja, lampun vaihtoja ja lähettipalveluja ja myös muita viraston avustavia tehtäviä.

Akatemiassa on käytössä helpdesk, johon henkilöstö laittaa pyyntönsä. Hallinnon vastuualueella työskentelee n. 10 henkilöä. Vastuualueen tehtäviin kuuluu henkilöstöhallinnon palveluja, oikeudellisia palveluja ja sisäisiä virastopalveluja. Virastopalveluissa työskentelee vakinaisesti yksi ylivirastomestari 60 %:n työajalla. Hänelle haetaan nyt työparia. Kummallakin on omat vastuutehtävänsä, mutta tarvittaessa virastomestarit sijaistavat toisiaan.


Edellytämme sinulta

Soveltuvaa ammattitutkintoa tai tradenomin tutkintoa
Hyviä asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja
Oma-aloitteisuutta, huolellisuutta ja hyviä organisointitaitoja
Tietotekniikan laitteiden ja perustoimistojärjestelmien osaamista
Hyvää suomen kielen taitoa


Tarjoamme sinulle

Liikunta- ja kulttuurisetelit
Lounastuen tiettyihin lounaspaikkoihin
StaffSpecial edut


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä hakemukseesi CV:si. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.


Lisätietoja

Annika Kuivalainen
Team Leader, Toimisto, ICT, Call Center
StaffPoint Oy, Ruoholahdenkatu 14, 00180
HELSINKI
020 7206 339
annika.kuivalainen@staffpoint.fi