Virastomestari, Pohjois-Suomen aluehallintovirasto
StaffPoint

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2021
Haemme asiakasyrityksellemme Pohjois-Suomen aluehallintovirastolle Ouluun virastomestaria määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.4.-31.12.2021. Työsuhde solmitaan työntekijän ja StaffPoint Oy:n välille.

Virastomestarin tehtävät keskittyvät Pohjois-Suomen aluehallintoviraston tarvitsemiin sisäisiin palveluihin. Pääasialliset tehtäväkokonaisuudet tulevat olemaan asiakaspalvelu ja turvallisuus, avainrekisterin ylläpito, koulutus- ja kokoustilojen varaus ja valvonta sekä opastus, kokoustilojen tarvikkeiden riittävyys ja toimintakunnon tarkistaminen, AV-laitteiden käytön opastus ja vastuu, että kokoustiloissa on tarvittavat laitteet, kokous- ja juhlatilojen järjestelyt, tulevan ja lähtevän postin käsittely, asiakirjojen skannaus, suoratoimitusten vastaanotto ja kuittaus, huoltokutsut, löytötavaroista huolehtiminen sekä muut erikseen määriteltävät työajan puitteissa tehtävät työt.

Hakemamme henkilö on luotettava turvallisuusalan ammattilainen joka hoitaa työt aina sovitusti ja tarttuu tehtävään kuin tehtävään ammattitaidolla. Edellytämme erinomaisia asiakaspalvelutaitoja ja kykyä toimia myös haastavissa tilanteissa. Tehtävä vaatii tarkkuutta, hyviä tiimityötaitoja sekä joustavaa asennetta. Lisäksi sujuva suomen kielen taito, sekä hyvä englannin ja ruotsin kielen taito ovat edellytyksiä tehtävässä aloittamiseen.

Valitulle henkilölle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys.


Edellytämme sinulta

Soveltuvaa peruskoulutusta
Aiempaa työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
Hyviä asiakaspalvelutaitoja ja turvallisuusasioiden tuntemusta
Hyvää tietoteknistä osaamista
Sujuvaa suomen, englannin ja ruotsin kielen osaamista


Tarjoamme sinulle

Monipuolisen työnkuvan Oulun keskustassa
Mukavat työkaverit ja tiimin tuen


Arvostamme

Vartija- tai järjestyksenvalvojakortti on eduksi


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä hakemukseesi CV:si. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.


Lisätietoja

Linda Kullberg
Rekrytointikonsultti, Toimisto, Contact Center, ICT
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14|| 00180 Helsinki
043 827 0668 || vaihde 030 047 2000
linda.kullberg@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot